15 Νοε 2015

Α.Κουσαθανάς-Μέγας: Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, που στάθηκαν δίπλα μας και πίστεψαν στην αθωότητα μας

Δήλωση Αθανασίου Κουσαθανά-Μέγα
Νιώθω ευτυχής μετά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Εφετείου Αιγαίου και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, η οποία αποτελεί για μένα την οριστική πανηγυρική ΔΙΚΑΙΩΣΗ ενός......
πολύχρονου αγώνα που ταλάνιζε το νησί μας, σπιλώνοντας υπολήψεις και στερώντας αδίκως αιρετούς από τα καθήκοντα τους.

Αισθάνομαι περηφάνεια και ικανοποίηση, γιατί αναγνωρίστηκαν οι προσωπικές μου ενέργειες αφού απεδείχθη, ότι ο Δήμος δεν υπέστη καμία ζημία, όλο το διάστημα που διετέλεσα Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Μυκόνου.

Επιπλέον, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι αναδείχθηκε επιτέλους, ότι από τη θέση του Δημάρχου αποκάλυψα και οδήγησα την υπόθεση στην δικαιοσύνη.

Η απόφαση αυτή, δικαίωσε εμένα και τους Αντιδημάρχους μου στα μάτια της κοινωνίας της Μυκόνου που όλα αυτά τα χρόνια την υπηρετήσαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συμπολίτες μου, που στάθηκαν δίπλα μας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια και πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στην αθωότητα μας, εκφράζοντας την με την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στις εκλογές του 2010.

Σ’αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, δίνω την υπόσχεση μου ότι θα είμαι πάντα ΠΑΡΩΝ και δίπλα τους, στους κοινούς μας αγώνες για το καλό του νησιού μας, που όλοι αγαπάμε.
Ευχαριστώ,
Αθανάσιος Κουσαθανάς- Μέγας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...