4 Νοε 2015

Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση στο Σκούρο Κραγιόν, ανάλογα με τον Τόνο του Δέρματός σας!!

Σκούρο κραγιόν, ιδανική επιλογή, για τις μουντές ημέρες του φθινοπώρου!! Ορισμένα χρώματα και αποχρώσεις που αναδεικνύονται καλύτερα, ανάλογα με τον τόνο του δέρματός μας.....
Η make-up artist, Brittany Gharing, μας παρουσιάζει τους καλύτερους συνδυασμούς και μας συμβουλεύει να βρούμε την ιδανική απόχρωση για εμάς.
Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα 
 
Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η Gharing προτείνει να ψάξετε για χρώματα που έχουν ως βάση τους το μωβ και του κόκκινου κρασιού.
Σκουρόχρωμη επιδερμίδα
Αναζητήστε ένα βαθύ μπορντό ή mahogany χρώμα κραγιόν, αν είστε από τις τυχερές που έχετε φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα. Μια καφετί κόκκινη βάση είναι το κλειδί γι’ αυτό τον τόνο.
Μέτρια-Μαυρισμένη επιδερμίδα
Ένα βαθύ δαμασκηνί δείχνει θαυμάσιο σε μέτρια ή μαυρισμένη επιδερμίδα. Για να κάνετε το σκουρόχρωμο κραγιόν σας να λάμψει, σιγουρευτείτε ότι το make-up σας παρέχει πλήρη, καθαρή κάλυψη. Θέλετε να αποφύγετε τυχόν κοκκινίλες που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή από τα χείλη σας. Επίσης, αν τα χείλη σας είναι σκασμένα από το κρύο, ένα γυαλιστερό τελείωμα θα μπορούσε να καλύψει τη σκασμένη επιφάνεια. Όσο για το μολύβι χειλιών, δε χρειάζεται να γεμίσετε ολόκληρα τα χείλη, απλά χρησιμοποιήστε το για να δώσετε καλύτερο σχήμα ή για να τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα.
Σκούρα επιδερμίδα
Για όσες έχετε αρκετά σκούρα επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα των βατόμουρων. Για να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση, ταμπονάρετε πολύ μικρή ποσότητα μαύρης σκιάς ματιών στο κέντρο των χειλιών. Θα προσθέσει μια ωραία πινελιά, που θα έρθει σε αντίθεση με τη σκούρα επιδερμίδα σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...