15 Νοε 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Γεια σας!!!! Καλωσήρθατε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Έχουμε φτάσει σχεδόν ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και το........
καλοκαίρι καλά κρατεί! Λέτε να γίνουμε και εμείς σαν την Αυστραλία και να κάνουμε γιορτές στις παραλίες? 
Αυτός ο καιρός όμως είναι αυτός που μας φτιάχνει τη διάθεση και θέλουμε ακόμη περισσότερη μουσική. Για αυτό το λόγο είμαστε και εμείς εδώ. Να σας κρατάμε κάθε εβδομάδα την καλύτερη μουσική παρέα με TOP - 10 που επιλέγετε εσείς και ένα non - stop mix το οποίο φροντίζουμε να είναι ότι καλύτερο για την κάθε εβδομάδα σας.

Στο νούμερο ένα αυτή την εβδομάδα έχουμε μια Ελληνική παραγωγή από έναν άνθρωπο που ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό δεν ξεχνάει τις ρίζες του και μας χαρίζει μια εκπληκτική δημιουργία που ονομάζεται Passenger. Φυσικά μιλάμε για τον Consoul Trainin μαζί με τους Liva και Tikto που δημιούργησαν αυτό το πανέμορφο τραγούδι.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Consoul Trainin & Liva K feat. Tikto - The Passenger
2. Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love
3. Jauz - Deeper Love
4. Faithless – Insomnia 2.0 (Avicii remix)
5. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
6. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
7. Markus Schulz – Dancing in the red light (Amsterdam)
8. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
9. Antonio Giacca - Going Crazy
10. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass


Είναι γεγονός πως όλοι οι μουσικοί παραγωγοί έχουν βγάλει νέες παραγωγές ενόψει εορτών. Ήρθε η ώρα και του Tiesto να μας παρουσιάσει το Wombass μαζί με τον Oliver Heldens. Ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε 9 Νοέμβρη και μας το ζητάγατε πριν ακόμα βγει. Εκεί συναντάμε και τον Γιώργο Παπαδόπουλο να μας λέει να να να ανοίγοντας το Ελληνικό TOP – 10.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Γιώργος Παπαδόπουλος – Να να να
2. Γιώργος Σαμπάνης – Πριν πεις σ’αγαπώ 
(Teo Tzimas feat Nikos Markoglou remix)
3. Vegas - Εγώ Το Διάλεξα
4. Μαλού - Τους Είπες Πως
5. Ελένη Φουρέιρα - Πιο Δυνατά
6. Άννα Βίσση – Για σένα
7. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
8. Διονύσης Σχοινάς – 15 έτη φωτός
9. Ginno – Φθινόπωρο μαζί σου
10. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου

Με νέο entry το μια ανάσα μακριά σου της Δέσποινας Βανδή φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. 
Το ταξίδι μας μακρινό αυτή τη φορά. Ταξιδεύουμε μέχρι την Αυστραλία για ένα νέο δίδυμο της Αυστραλιανής EDM, Progressive House αλλά και Progressive House μουσικής.

Φυσικά μιλάμε για τις αδερφές Nervo. Γεννημένες Ivanhoe της Μελβούρνης στην Αυστραλία στις 17 Φεβρουαρίου του 1982 έχοντας Ιταλικές ρίζες κανείς δεν προμήνυε την εξέλιξή τους. Ξεκινώντας την καριέρα τους ως μοντέλα και πρέσβειρες της L’Oreal, οι Miriam και Olivia Nervo στόχο τους είχαν τη μουσική βιομηχανία.

Ενώ τις είχε αποδεχτεί η Αυστραλιανή ακαδημία όπερας εκείνες προτίμησαν την μουσική καριέρα. Κάπου εκεί ήρθε ένα συμβόλαιο με την Sony Music και όλα σιγά σιγά άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. Εμείς σας παρουσιάζουμε το set τους από την εκπομπή Electrik Playground του Andi Durrant. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να ακολουθήσετε το παρακάτω link και πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια επί των ηχείων σας.


Μετά από αυτό το δίωρο set έφτασε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου "Σπάστα" ήταν μόνο η αρχή. 

Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link:


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά "Ολα καλά" και του Γιώργου Μαζωνάκη "Εχω περάσει και χειρότερα". 
Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link:


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τελειώνοντας να σας ευχηθούμε να έχετε μια όμορφη εβδομάδα, ευελπιστώντας να μην υπάρχουν σοβαρά επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου την προσεχή Τρίτη. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...