23 Νοε 2012

Στη Σητεία ο πρώτος αγώνας «Γύροι Πόλεων 2012 - 2013»


Στη μνήμη Μιχάλη Κούση  
Αυτή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας επί δημοσίας οδού στην πόλη της Σητείας, που εντάσσεται στη σειρά «Γύροι Πόλεων» που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δρομέα Μιχάλη Κούση, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Τον αγώνα στην πόλη της Κρήτης διοργανώνουν.....

ο Δήμος Σητείας, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ) και τα σωματεία στίβου της πόλης Σητειακός ΑΟ, ΓΣ Βιτσέντζος Κορνάρος, με την υποστήριξη και συνεργασία του ΣΕΓΑΣ.

Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περίπου 50 αθλητές και αθλήτριες και πολλοί μαθητές των σχολείων της πόλης. Μεταξύ των αθλητών που θα ξεκινήσουν την διαδρομή τους στη σειρά αγώνων, είναι ο Κώστας Νακόπουλος, ο Γιάννης Ζερβάκης, ο Αναστάσιος Παπούλιας και η Αθηνά Κοΐνη.


Αναλυτικά οι καλύτερες συμμετοχές:
ΑΝΔΡΕΣ:
Ζερβάκης Γιάννης (Σητειακός), Νακόπουλος Κώστας, Παπούλιας Αναστάσιος, Μίνο Γιώργος (Πανιώνιος), Πιτσώλης Χαράλαμπος και Γκούρλιας Μάρκος (ΓΑΣ Ιλισός), Μουστάκας Μανόλης (Ολυμπιακός), Δρόσος Κώστας (ΠΑΟ), Γαλανόπουλος Κώστας (Γ.Σ. Αμαρουσίου), Αποστολίδης Μάριος (Ολυμπιάδα Κομοτηνής), Βουτσινάς Γρηγόρης (Πέλοπας Πάτρας), Καλλίας Χρήστος (ΠΑΟΚ) κ.α.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Κοΐνη Αθηνά (ΓΕΑ Τρικάλων), Πετρουλάκη Ελευθερία (Σητειακός), Δάγκα Πηνελόπη (ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης), Μιχαϊλοβα Βαλεντίνα (Πανελλήνιος), Κορόζη Αντωνία (Γ.Σ. Νεάπολης), Γεροντή Κωνσταντίνα, Αφορδακού Πηγή – Ραφαέλα, Μανιαδάκη Μαρίνα (Α.Ο. Λασιθίου) κ.α.

Στους αγώνες που ξεκινούν στις 11.15 το πρωί της Κυριακής, θα συμμετάσχει και το σύνολο των αθλητών και αθλητριών, δρόμων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων των σωματείων της Κρήτης. Αναμένεται επίσης να τους παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός θεατών, αλλά και επισήμων προσκεκλημένων, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα της Αγίας Αικατερίνης είναι η τοπική γιορτή της Σητείας.

Newsroom MykonosTicker, με πληροφορίες από sports.in.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...