24 Νοε 2012

Το Trend της σεζόν!! Ο νέος τρόπος να φορέσεις το πουλόβερ σου...

Φέτος το πουλόβερ σταματάει να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και παίρνει τα ηνία ακόμη και στις βραδινές εξόδους αφού οι οίκοι το συνδυάζουν έξυπνα δημιουργώντας έντονες glam αντιθέσεις. Εδώ είναι συγκεντρωμένα ό, τι πιο εντυπωσιακό βρήκαμε στα catwalks και smart τρόπους να τα συνδυάσετε....
Aξίζει νομίζω να αναφέρουμε πως πολύ μεγάλα fashion icons όπως η Olivia Palermo το φόρεσε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μία mini φούστα ή ακόμη και βερμούδα σε εντυπωσιακό χρώμα αν τη συνδυάσετε με μία κομψή ζακέτα ή πουλόβερ αμέσως ρίχνετε τους τόνους και μπορείτε πολύ εύκολα να το φορέσετε στην καθημερινή σας βόλτα δημιουργώντας χρωματικές αντιθέσεις.

Μία pencil φούστα σε έντονο print αν συνδυαστεί με ένα πουλόβερ και γόβες, σας δίνει ένα κομψό αποτέλεσμα που φοριέται από επίσημη έξοδο μέχρι και σε επαγγελματικό ραντεβού. 


Αυτό που πρέπει να προσέξετε στην συγκεκριμένη περίσταση είναι η θερμοκρασία από το μέρος που θα βρίσκεστε πχ. το βράδυ δεν είναι λίγες οι φορές που αποδεικνύεται "μοιραία" επιλογή αφού μάλλον θα σαςε κάνει να ζεσταθείτε. 

Ενώ sexy συνδυασμός είναι μία μεταξωτή αρκετά λεπτή στην ύφανσή της φούστα που θα την φορέσετε με ένα βαμβακερό πουλόβερ. 
 
Οι μακριές φούστες είναι τάση από μόνες τους. Αν τις επιλέξετε και τις φορέσετε με ένα πουλόβερ και μία λεπτή ζώνη στη μέση σίγουρα δεν θα περάσει το στιλ σας απαρατήρητο.

Tip: Αν το τολμήσετε φορέστε μποτάκια ψηλά και δερμάτινο jacket.

Tip: Με τη δερμάτινη φούστα σας δοκιμάστε να φορέσετε ένα μάλλινο ζιβάγκο σκούρο καλσόν και ψηλά μποτάκια και θα δείτε πως το στιλ σας εύκολα θα μεταμορφωθεί. 
 
Ένα μεταξωτό παντελόνι συνδυασμένο σωστά με έναν πουλόβερ με τίποτα δεν προδίδει μία ατημέλητη εικόνα.

Tip: Προσέξτε το ύφασμα που θα συνδυάσετε το πουλόβερ σας και το σύνολό σας με τίποτα δεν θα φανεί casual. 

Tip: Οι παγιέτες και τα φτερά είναι της μόδας και ο συνδυασμός με πουλόβερ μπορεί να σας φαίνεται το λιγότερο περίεργος, όμως δεν είναι. Τολμήστε το και θα δείτε πως τελικά η ισορροπία που δίνει ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι πολύ σωστή.
Οι πλισέ φούστες επέστρεψαν και γιατί να μην δημιουργήσετε ένα πιο ρομαντικό στιλ συνδυάζοντας τα δύο trends της σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και με τις φούστες μέχρι το γόνατο όπως και τις pencil που ένας συνδυασμός με πουλόβερ ή ζακέτα θα τις μεταμορφώσουν σε πολύ πιο smart.

Ένα μακρύ ζιβάγκο δημιουργεί ένα πιο cosy feeling που έρχεται να ανατρέψει ο συνδυασμός με μία μεταξωτή παντελόνα.  

Tip: Συγκρατήστε πως το mix and match ενός καλού υφάσματος κι ενός πουλόβερ δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για βραδινό σύνολο.
 
Ενώ φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και πιο casual γραμμές ώστε να συνδυάσετε το πουλοβεράκι σας. Μια φούστα σε πιο χαλαρή γραμμή δεν θα σας απογοητεύσει. Κι αν θέλετε να το μεταμορφώσετε σε κάτι πιο θηλυκό γιατί όχι να προσθέσετε ένα ζευγάρι κομψές γόβες ή ankle boots.  

Tip: Παρατηρήστε πως οι περισσότεροι οίκοι το συνδυάζουν με γοβάκια με λεπτό λουράκι στον αστράγαλο. Αν ο σωματότυπός σας το επιτρέπει είναι το Must Do της σεζόν!
Mykonos Ticker fashion
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...