19 Νοε 2012

Mανιτάρια: Κέρδη 6.500€ τον χρόνο από την καλλιέργεια... κατ' οίκον

Tρία περιζήτητα είδη μανιταριών για την υψηλή διατροφική τους αξία προσφέρονται για μια πρωτότυπη καλλιέργεια στο σπίτι με ελάχιστο οικονομικό κόστος και σημαντικό περιθώριο κέρδους.
Πρόκειται για μια καλλιεργητική μέθοδο που χωρίς αμφιβολία ξεφεύγει από τα όρια του συμβατού, δίνοντας τη δυνατότητα επαγγελματικής ενασχόλησης με την παραγωγή μανιταριών χωρίς τη χρήση γης.......

Μια ιδέα που μπορεί εύκολα και με μικρό κόστος να υλοποιηθεί ακόμα και στο σπίτι, σε περιοχές, όμως, που είναι εκτός πόλης και να συμπληρώσει το οικογενειακό εισόδημα.
Ο λόγος για τα μανιτάρια λεντινούλα (σιιτάκε), πλευρώτους και γκριφόλα (μαϊτάκε), προϊόντα με πολύ υψηλή διατροφική αξία και με βιοενεργές ουσίες που ενεργούν θετικά στην υγεία μας.

Με την απλή τροποποίηση του χώρου σας, που μπορεί να είναι σε ένα δωμάτιο το οποίο να μπορεί να καθαρίζεται εύκολα και να έχει τις αναγκαίες συνθήκες υγιεινής και με μοναδικό κόστος την αγορά υποστρωμάτων, πάνω στα οποία αναπτύσσονται τα μανιτάρια, μπορεί κάποιος να στήσει τη δική του μικρή μονάδα παραγωγής μανιταριών με σκοπό τη διάθεσή τους στο εμπόριο ή ακόμα και απευθείας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, ταβέρνες, ξενοδοχεία κ.ά.

Το κάθε είδος μανιταριού έχει τελείως διαφορετικές απαιτήσεις τόσο στο υπόστρωμα καλλιέργειας, όσο και στις συνθήκες παραγωγής. Καλό είναι κάποιος -σύμφωνα με τους εξειδικευμένους γεωπόνους- που θέλει να μάθει την καλλιέργεια των μανιταριών, να ξεκινήσει πρώτα με το πλευρώτους.
1 Τα βήματα για να στήσετε τη δική σας μικρή μονάδα παραγωγής
2 Μοναδικό κόστος, η αγορά υπο-στρωμάτων, πάνω στα οποία θα αναπτυχθούν τα μανιτάρια
ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Τυροκομικές επιχειρήσεις από ...κτηνοτρόφους
ΟΔΗΓΟΣ
Τα μυστικά του επιτυχημένου franchising
ΓΙΑ ΑΜΕΙΨΙΣΠΟΡΑ
Μπόνους 60€ ανά στρέμμα σε πρώην καπνοκαλλιεργητές 
Πηγή : ethnos
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...