9 Νοε 2012

Στάση εργασίας την προσεχή Τρίτη εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ

Για τη διαδικασία της διαθεσιμότητας
Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 μ.μ. στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εξήγγειλε για την προσεχή Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας την αντίθεσή της για τις διατάξεις σχετικά με τη διαδικασία της διαθεσιμότητας που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο ......
ψηφίστηκε προχθές στη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ είχε συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδικάτου των δημοσίων υπαλλήλων επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο Τομέα και επισήμανε ότι η διαδικασία της διαθεσιμότητας, όπως αυτή προβλέπεται στις διατάξεις του, δεν οδηγούν σε απολύσεις αλλά απλώς σε «μετακινήσεις» προσωπικού από υπηρεσία σε υπηρεσία.

«Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη! Εκτίμησή μας είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα είναι το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση ενός εργαζόμενου από την υπηρεσία του παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού για το αντίθετο» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ.

Πηγή : news.in.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...