10 Νοε 2012

Εσύ τι κάνεις; Ακόμα στη θεωρία είσαι;

Παρατηρώντας τα εθνικά και τα παγκόσμια γεγονότα που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα, αναρωτιέμαι πόσο έχει καταλάβει ο μέσος καθημερινός άνθρωπος τι πραγματικά συμβαίνει γύρω του;
Εκλογές, μνημόνια, επικείμενοι πόλεμοι, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και τόσα άλλα! Όμως πόσοι έχουν καταλάβει ποιος είναι πίσω από όλα αυτά;......
Ποιος κατασκευάζει αυτά τα γεγονότα και προς τα πού επιθυμεί να τα κατευθύνει;

Και τότε έρχονται όλα εκείνα τα κείμενα να μας βοηθήσουν. Και αποκαλύπτουν διάφορα θέματα σχετικά με το τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις γραμμές. Εξηγούν πως στα παρασκήνια κρύβεται ο αντίχριστος, οι νεφελίμ, οι ερπετοειδείς και τόσοι άλλοι που ούτε οι ψαγμένοι δεν φαντάστηκαν ποτέ!
Πράγματι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πράγματι εκεί στα παρασκήνια παίζονται πολλά παιχνίδια. Κάπου εκεί βρίσκονται οι προδότες του ανθρώπινου γένους! Κάπου εκεί βρίσκονται ένα σωρό άθλιες οντότητες οι οποίες κυριαρχούν ακόμα και στην ύπαρξη του ανθρώπου!

Όμως για σταθείτε ένα λεπτό και σκεφτείτε λίγο! Τι να την κάνει αυτή την πληροφόρηση ένας άνθρωπος, αν δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει με κάποιο τρόπο; Τι να τα κάνει όλα αυτά αν δεν μπορούν να γίνουν όπλο στα χέρια του; Γιατί να μιλάμε για το ποιος είναι πραγματικά ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ή ο Σαμαράς αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;! Τι να τις κάνουμε τις πολύπλοκες θεωρίες αν δεν έχουν εφαρμογή στην καθημερινότητα;

Υπάρχουν τρόποι να απαλλαχτούμε από όλα αυτά τα μιάσματα που τρώνε καθημερινά τις σάρκες μας; Υπάρχει τρόπος όλα όσα λέγονται να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απλό και κατανοητό τρόπο από όλους;! Γιατί όσες φιλοσοφίες και αν λέγονται, όλα φαίνονται στο πεδίο της πράξης. Εκεί που γίνεται το σύστημα δράση! Γιατί εκεί βρίσκεται το πεδίο της μάχης!

Όλα κρίνονται μέσα από την πράξη!!! Ακόμα και η φιλοσοφία, η επιστήμη, η θρησκεία η πολιτική, ακόμα και ο ίδιος ο επαναστάτης!!! Χωρίς πράξη όλα είναι απλά θεωρίες!!! Θεωρίες που και να έχουν αλήθεια γίνονται άχρηστες, αφού κανείς δεν μπορεί να τις κάνει κάτι. Και όταν όλα παραμένουν στη σφαίρα της θεωρίας δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα γύρω μας!

Κάντε ένα πείραμα και προσπαθήστε, όσο δύσκολο και αν είναι, για μια βδομάδα να μην θυμώσετε για ΤΙΠΟΤΑ. Παρατηρείστε τι θα συμβεί!! Και κάντε έναν απολογισμό στο τέλος της βδομάδας. Δείτε ποιο είναι εκείνο τελικά, που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα γύρω μας. Μήπως μία μικρή αλλαγή στην συμπεριφορά μας, στην εκδήλωσή μας εδώ στο πεδίο δράσης της γης; Σκεφτείτε για ποιο λόγο κάτι τόσο φαινομενικά απλό έχει τέτοιο βαθμό δυσκολίας στο να γίνει πράξη;!

Γιατί άραγε, παρόλα όσα αποκαλύπτονται για αυτούς που κάνουν τον «πόλεμο», αυτοί συνεχίζουν να χτυπάνε και να διαλύουν ότι μπορούν…; Μήπως επειδή αυτοί χρησιμοποιούν άλλου τύπου όπλα από αυτά που φανταζόμαστε; Ας γίνει η θεωρία πράξη με τον πιο απλό τρόπο, ώστε στο τέλος να μην είσαι «το έξυπνο πουλί που από την μύτη πιάστηκε»!

Πηγή : kafeneio-gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...