18 Νοε 2012

Η Νεανική Συντροφιά της Μεγάλης Παναγιάς στο "Anixi"

Αντί για τον συνηθισμένο τόπο της Κυριακάτικης συνάντησής μας, στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης, με την Νεανική Εκκλησιαστική Συντροφιά μας, βρεθήκαμε στο καφέ-εστιατόριο "Άνοιξη". .......
Το είχαμε υποσχεθεί στα παιδιά μας, ότι αντί κεράσματος για την επέτειο της 20ετους χειροτονίας μου σε πρεσβύτερο, θα πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί. Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί με την πρόθυμη βοήθεια του επαγγελματικού αυτοκινήτου του κ. Κώστα Πανταζόγλου, η Συντροφιά μας, πήρε το πρωινό της, στο καφέ Άνοιξη. 
Το κλίμα ήταν πολύ ευδιάθετο και η χαρά των παιδιών μας μάς έδωσε την αφορμή το επαναλάβουμε. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Αντώνη Κουσαθανά, για τα γλυκίσματα και την ζεστή φιλοξενία. 
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα. Το θέμα συζήτησής της παρέας μας, ποιό άλλο θα μπορούσε να είναι από την καλοκαιρινή εκδρομή μας. Έτσι τηρώντας τις "δημοκρατικές" διαδικασίες τα παιδιά μας επέλεξαν πέντε προορισμούς και ψήφισαν κατά πλειοψηφία ότι φέτος με την λήξη των μαθημάτων των σχολείων η τετραήμερη εκδρομή μας θα είναι στην Εύβοια. 
Μετά το ευχάριστο πρωινό μας, αναχωρήσαμε και ανανεώσαμε την συνάντησή μας για την επομένη Κυριακή στις 11π.μ.
Μεγάλη Παναγιά Μυκόνου
Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...