11 Νοε 2012

Γωγώ Ατζολετάκη: 12 και 15 Αμαρτωλές Ιστορίες

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ : 12 ΚΑΙ 5 ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
"Η μάνα γέμισε αμέσως ένα ποτήρι με νερό απ' το νιπτήρα και του 'δωσε να πιει ένα χάπι. Το αγόρι το κατάπιε χωρίς ιδιαίτερη αίσθηση του τι κάνει. Ύστερα γδύθηκε, για να φορέσει την πυτζάμα του. Και μόλις έβγαλε πουλόβερ και παντελόνι, φάνηκε πάνω στην τρυφερή του σάρκα το σημάδι. Κάτι σαν μαχαιριά πίσω στα πλευρά...

Μια μαχαιριά που θα του θυμίζει όσο ζει, πως δράκοι υπάρχουν και στα σημερινά ανούσια παραμύθια, σαν κι αυτό που του είπε ο πατέρας.

Απλώς στις μέρες μας εκπολιτίστηκαν. Δεν είναι άγριοι, δεν είναι σαν κάστρα αψηλοί, ούτε ζουν απομονωμένοι σε σπηλιές και σε ρουμάνια.

Σήμερα κυκλοφορούν άνετα σαν κύριοι, ντύνονται κομψά, απολαμβάνουν το απεριτίφ τους σε ιδιόκτητες πισίνες με υδρομασάζ, οργώνουν τις θάλασσες με τις θαλαμηγούς τους, μιλάνε γλυκά, χαμογελούν ακόμη πιο γλυκά, και τα φλουριά τους τα φυλάνε ερμητικά σε τράπεζες ελβετικές, απ' όπου βγαίνουν σε μορφή επιταγής με υπογραφή από ολόχρυσο Montblanc....

Κατά τα άλλα, εξακολουθούν να χνωτίζουν με την ίδια μανία τον αέρα σαν αιμοβόρικα σκυλιά και να εξασφαλίζουν την επιβίωσή τους με κρέας ανθρώπινο !


12 ΚΑΙ 5 ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ- ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΩΛΚΟΣ.

Fb:Γωγώ Ατζολετάκη
Ευγενική χορηγία επικοινωνίας Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...