2 Νοε 2015

Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό μας στην εκδήλωση TUI Awards 2015!!

Από το Φαληράκι Ρόδου και την κατάμεστη αίθουσα "Βεργίνα" που γέμισε με χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες της TUI UΚ & I απ’ όλο τον κόσμο........
που τιμούν την χώρα μας επιλέγοντας τη Ρόδο για τα Awards 2015 έρχονται θετικά μηνύματα για τον τουρισμό μας.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης σε μια μεγαλοπρεπή και φαντασμαγορική βραδιά με ένα σκηνικό που θύμιζε βραδιά απονομής βραβείων του «Hollywood», με τους άντρες να φορούν μαύρα κοστούμια με παπιγιόν ή μαύρες γραβάτες και τις γυναίκες με βραδινά φορέματα, καθώς η TUI UK & I απένειμε τιμητικές διακρίσεις στα κορυφαία στελέχη της ανά τον κόσμο που διακρίθηκαν για το έτος 2015.

Η Περιφέρεια παρουσίασε με όμορφες εικόνες στο video wall τις ομορφιές των νησιών μας και έδειξε σε όλους, πως Δωδεκάνησος και Κυκλάδες αποτελούν δύο από τις πιο όμορφες και μαγευτικές περιοχές του πλανήτη. Συγχαρητήρια αξίζουν στην κ. Δώρα Αναστασιάδη που περιέγραψε και παρουσίασε τους τουριστικούς θησαυρούς του Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Φλεβάρης μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου καθώς και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχου Τουρισμού κας Μαριέττας Παπαβασιλείου, που βρίσκονται στο Λονδίνο, για να εκπροσωπήσουν τον τουρισμό και τον τόπο μας στην μεγάλη διεθνή τουριστική έκθεση που έχει ανοίξει τις πύλες της.

Ο κ. Φλεβάρης ανέφερε ότι βασικός στόχος του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχου Τουρισμού είναι η παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market.

Ο τουρισμός ήταν, είναι και θα είναι το βαρύ χαρτί της Ελληνικής οικονομίας και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας Διεθνώς. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το γνωρίζει πολύ καλά και απαιτεί να το κατανοήσουν η Πολιτεία και όλοι οι Φορείς που πρέπει να στηρίξουν έμπρακτα τον τουρισμό μας, αφαιρώντας και όχι τοποθετώντας εμπόδια.

Η ονομασία South Aegean Region βρίσκεται πολύ ψηλά κι εκεί θα παραμείνει αν στηρίξουμε τον τουρισμό μας με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό απέδειξε και το θερμό χειροκρότημα των Τουριστικών Πρακτόρων στην μεγαλειώδη τελετή απονομής των βραβείων.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...