18 Απρ 2012

Όταν Κάναμε Πάσχα στη Μύκονό Μας!

Πολλά γράφτηκαν για την έλλειψη «επωνύμων» φέτος το Πάσχα στη Μύκονο. Το πως μου τη δίνει αυτή η έκφραση δε λέγεται..λες και οι άλλοι είναι «ανώνυμοι».. έτσι ας συνεχίσω με το Celebs..Είναι γεγονός πως η Μύκονος έφαγε το μεγαλύτερο χαστούκι της φούσκας – κρίσης . Οχι γιατί δεν παραμένει ένα συγκλονιστικά ωραίο νησί.. ούτε γιατί χάθηκε το κέφι τόσο όσο λένε.....
Απλά ξεσκαρτάρει από τη νεοπλουτιά και από όσους την κακομεταχειρίστηκαν για τα κοσμικά τους και μόνο και όχι για.. τις ομορφιές τους. Επίσης ένα μεγάλο χαστούκι ας φάνε όσοι σνόμπαραν τους πελάτες τους, όσοι πουλούσαν μούρη και όσοι χρέωναν για χαβιάρι τα σουβλάκια τους. 
Η ενέργεια αυτού του νησιού είναι απαράμιλλη. Το ίδιο και οι παραλίες της και η χώρα της και τα πάντα της.
Κι εγώ και πάρα πολλοί φίλοι μου έχουμε ζήσει εκεί τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας.
Eπάνω από ένα αξέχαστο Πάσχα, στα σκαλιά έξω από το μαγαζί του Billy Bo και απέναντι από την «Αγκυρα», ο Ηλίας Ψινάκης, ο Βασίλης Κουρκουμέλης / Billy Bo , ο Ιωνας Κυπραίος – καλλονός και νυν σούπερ chic δεξί χέρι του Σάκη Ρουβά – και ο σταρ μακιγέρ που έφυγε πολύ νωρίς Δημήτρης Ζουρντός..

Δεν θα την εγκαταλείψουμε γιατί την αγαπήσαμε πολύ πριν την άλωση. Τότε που η απλότητα, η καθαριότητα και η ποιότητα – που την έβρισκες σε ένα φρέσκο γιαούρτι με μέλι και ροδάκινα στα κάταλευκα πεντακάθαρα Ματογιάννια- προσέλκυαν ένα πραγματικά hip crowd..
Στη φωτογραφία επάνω μία πολύ trendy παρέα της δεκαετίας του 80 , κάπου κοντά στο Pierros.. Ο Θοδωρής Βαρβίας, ο Νάσος Τσαγκάρης, ο Κωσταντίνος Κακανιάς, η Καίτη Βαρβία και η Ζέτα Βομβογιάννη..
Κάτω εγώ με τον Τέρη Σταματάρη..
Πηγή : gossip-tv.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...