30 Απρ 2012

Η Minoan Air προαναγγέλει τακτικές πτήσεις για Μύκονο

H εταιρεία θα πραγματοποιεί και πτήσεις τσάρτερ με αεροσκάφη 50 θέσεων
Η αεροπορική εταιρεία Minoan Air (Μινωικές Αερογραμμές) έχει προαναγγέλλει την έναρξη της δραστηριότητας της τον Ιούνιο, κυρίως σε δρομολόγια στα νησιά αλλά και διεθνή δρομολόγια......
Το πρώτο αεροσκάφος -Fokker F27 Mk050 50 θέσεων- της νέας κρητικής αεροπορικής εταιρείας Minoan Air (Μινωικές Αερογραμμές) προσγειώθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2011 και έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Στις αρχές του 2012 πήρε την άδεια από την ΥΠΑ. Το αρχικό κεφάλαιο για την ίδρυσή της ήταν 100.000 ευρώ. Η εταιρεία έχει προαναγγείλλει την έναρξη της δραστηριότητας της τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να δίνει ακριβείς λεπτομέρειες για τα δρομολόγια της. Θα δραστηριοποιηθεί κυρίως σε δρομολόγια από το Ηράκλειο και τα νησιά, ενώ το πρόγραμμα της θα περιλαμβάνει και διεθνή δρομολόγια και συγκεκριμένα από Σαντορίνη και Μύκονο για Κωνσταντινούπολη.
H εταιρεία θα πραγματοποιεί και πτήσεις τσάρτερ με αεροσκάφη 50 θέσεων. Αρχικά, η Minoan Air θα χρησιμοποιεί, ως σύστημα κρατήσεων, το σύστημα της FORTHcrs.
 
Πιο αναλυτικά, η Minoan Air θα ξεκινήσει τον Ιούνιο τακτικά δρομολόγια όπως:
Σαντορίνη – Μύκονο – Σαντορίνη
Αθήνα – Μύκονος – Αθήνα
Μύκονος – Κωνσταντινούπολη – Μύκονος
Ηράκλειο – Αθήνα – Ηράκλειο
Ηράκλειο – Κω – Ηράκλειο
Ηράκλειο – Μυτιλήνη – Ηράκλειο
Ηράκλειο – Ρόδο – Ηράκλειο
Αθήνα – Άκτιο (Πρέβεζα) – Αθήνα
Μυτιλήνη – Αλεξανδρούπολη – Μυτιλήνη
Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ηράκλειο
Ρόδος – Σαντορίνη - Ρόδος
Αθήνα – Σαντορίνη – Αθήνα
Αθήνα – Μύκονος – Αθήνα
Σαντορίνη – Κωνσταντινούπολη – Σαντορίνη
 (Το πρόγραμμα είναι στο στάδιο της διαμόρφωσης, οπότε δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες αεροπορικές συνδέσεις).

Η Κρήτη με την ΜINOAN AIR φαίνεται πως συνεχίζει την παράδοση της καλής ιστορίας της στους αιθέρες, και δείχνει μάλιστα έτοιμη με το παρόν σχήμα να "γράψει" και "ρεκόρ".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...