29 Απρ 2012

Χρυσό μετάλλιο Μάρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης

Ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο στο παγκόσμιο κύπελλο του Όσιγεκ. Δεύτερη θέση για τη Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας.
Στο γνώριμο για αυτόν πρώτο σκαλί του βάθρου επέστρεψε ο Βλάσης Μάρας. Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη κατέλαβε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο στο Όσιγεκ της Κροατίας.....
Βαθμολογήθηκε με 15,600 από τους κριτές σε πρόγραμμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας (στο 7,00) στο μονόζυγο και νίκησε τον Γάλλο Γιαν Κουσερά (15,575) και τον Γερμανό Αντρέας Μπρετσνάιντερ (15,450).

Στο τέλος Μαΐου ο Μάρας θα διεκδικήσει το έκτο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο και όγδοο στην καριέρα του στο Μονπελιέ και πραγματικά με βάση τη σημερινή εμφάνιση του, δεν υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να ποντάρουν εναντίον του.

Έτοιμη να διεκδικήσει και το πρώτο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στις Βρυξέλλες είναι η Βάσω Μιλλούση. Ήταν δεύτερη στη δοκό ισσοροπίας με 13,900 βαθμούς (6,1) στη δεύτερη εμφάνιση της σε τελικό στο Όσιγεκ μετά την τέταρτη θεση που πήρε στους ασύμμετρους ζυγούς.

Η Μιλλούση ήταν άτυχη και έχασε βαθμούς που θα την έφερναν πρώτη, αφού χρεώθηκε πτώση στην έξοδο της. Πρώτη ήταν η Ελβετίδα Τζούλια Στάινγκρουμπερ με 14,075, ενώ η συμπατριώτισσα της, Τζέσικα Ντιάκι ήταν τριτη με 13,825.

Πηγή : sport24.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...