29 Απρ 2012

Επίσκεψη και πολιτική ομιλία Ιωάννη Βρούτση στην Μύκονο(Video)

"Οι Κυκλάδες χρειάζονται τον Γιάννη Βρούτση στη Βουλή.Ένα άξιο και αεικίνητο Κυκλαδίτη.Έναν καλό φίλο και συναγωνιστή"
Ο βουλευτής Ν.Κυκλάδων και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κυκλάδων κ.Ιωάννη Βρούτση, πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στη ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι.
Στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ παρευρέθησαν προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους και να ακούσουν.....
την ομιλία του ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθάνασιος Κουσαθανάς–Μέγας, ο Αντιδήμαρχος κ.Αλέξανδρος Βαμβακούρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ειρήνη Γρυπάρη, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, Γιάννης Θεοχάρης, Νατάσα Πάουλα, Κυριάκος Καλαμαράς, Νικόλας Σαλάχας, ο Επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Μυκονιάτικη Άνοιξη» και Αντ/δρος της Τ.Ο κ.Αντώνης Κουσαθανάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Κωνσταντίνος Κουκάς και η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κ.Κατερίνα Μονογυιού.
 
Οκ.Ιωάννης Βρούτσης με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.Αθάνασιο Κουσαθανά–Μέγα
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.Αθάνασιο Κουσαθανά–Μέγα,την Δημ. Σύμβουλο Ειρήνη Γρυπάρη και τον Πρόεδρο της Τ.Ο κ.Θόδωρο Χαριτόπουλο
 
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τόν Αντιδήμαρχο κ.Αλέξανδρο Βαμβακούρη και την Δημ.Σύμβουλο Ειρήνη Γρυπάρη
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ.Αθάνασιο Κουσαθανά–Μέγα,τον Δημ. Σύμβουλο Μίλτο Ατζαμόγλου,τον Πρόεδρο της Τ.Ο κ.Θόδωρο Χαριτόπουλο,τον Επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Μυκονιάτικη Άνοιξη» και Αντ/δρο της Τ.Ο κ.Αντώνη Κουσαθανά και την υποψήφια βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία κ.Κατερίνα Μονογυιού.
Από την τοπική οργάνωση της Ν.Δ παρέστησαν ο Πρόεδρος της κ.Θόδωρος Χαριτόπουλος,ο Γραμματέας κ.Λευτέρης Μπρίγκος,ο Αντιπρόεδρος κ.Αντώνης Κουσαθανάς και κομματικά στελέχη.
 
Στη συγκέντρωση επίσης συμμετείχαν επιχειρηματίες,φίλοι του κόμματος καθώς και αρκετοί Μυκονιάτες που τον τίμησαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του δίνοντας δυναμικό παρόν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία και θετική έκβαση στον αγώνα του.
Τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Κυκλάδων κ.Ιωάννη Βρούτση προλόγισε και προσκάλεσε στο βήμα ο Αντιπρόεδρος της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας κ.Αντώνης Κουσασθανάς.
Στην περιεκτική πολιτική και ανθρώπινη ομιλία του ο κ.Βρούτσης απευθύνθηκε στους πολλούς φίλους που βρέθηκαν κοντά του για να δηλώσουν τη στήριξή τους.Μέσα απο,τον γεμάτο αλήθειες,εκφραστικότατο και μεστό λόγο του,κατέστησε τους παριστάμενους μέτοχους στις σκέψεις του και τον προβληματισμό του για την επικρατούσα κατάσταση στη χώρα η οποία έχει προκαλέσει δικαιολογημένη αγανάκτηση στους πολίτες αλλά δεν πρέπει να οδηγήσει σε πολιτικές επιλογές τυφλής διαμαρτυρίας.
Παρακολουθείστε ολόκληρη την ομιλία σε video:
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης συνομιλεί με φίλους παρουσία του Δημ. Συμβούλου Νικόλα Σαλάχα 
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον επιχειρηματία Νικόλαο Κουσαθανά
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με φίλους της Νέας Δημοκρατίας
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τους Δημ.Συμβούλους Γιάννη Θεοχάρη,Νατάσα Πάουλα και τον Περ.Σύμβουλο κ.Κωνσταντίνο Κουκά
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον Διοικητή του Α.Τ Μυκόνου κ.Νίκο Λαγογιάννη
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον Ιδιοκτήτη του Mykonos fm,κ.Νικόλαο Κοντιζά 
Στην συνέχεια ο κ.Βρούτσης επισκέφθηκε τα καταστήματα της Χώρας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εμπόρους,αλλά και τους κατοίκους,ακούγοντας τους προβληματισμούς τους για τις επικείμενες εκλογές.
 
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον Παναγιώτη Σκιαδά
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον επιχειρηματία Κωνσταντή Δακτυλίδη
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με τον επιχειρηματία Μάρκο Παπουτσά
Ο κ.Ιωάννης Βρούτσης με την επιχειρηματία κ.Κεχαγιαδάκη
Ο Γιάννης Βρούτσης από την πρώτη στιγμή, που του αναθέσαμε την αποστολή να μας εκπροσωπήσει στη Βουλή των Ελλήνων, ήταν σταθερά δίπλα μας, ταυτίσθηκε με τα προβλήματα μας, δούλεψε σκληρά για τις Κυκλάδες. Απέδειξε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Τα τελευταία χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας.

Ο Γιάννης Βρούτσης θα συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα για τον τόπο μας,για κάθε μία και κάθε έναν από εμάς.Δύναμη του η εμπιστοσύνη μας.»

Πρώτη Δημοσίευση :  28 / 4 /2012   8 :30:00 μ.μ.
Ντίνα  Πρωτογεράκη
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...