29 Απρ 2012

Στητό στήθος χωρίς την επέμβαση του χειρουργού

Αν θέλετε το στήθος σας να είναι στητό και χωρίς ραγάδες, θα πρέπει να κάνετε κάποιες καθημερινές ασκήσεις, ώστε να βοηθήσετε το σώμα σας. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο....... Σύμμαχός σας είναι τα έλαια και κυρίως αυτά από σιτάρι και άνηθο, που βοηθούν στη φυσική ενίσχυση του στήθους.Μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, ωστόσο πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε με μέτρο, καθώς επιδρούν όπως το οιστρογόνο.

Ταυτόχρονα όμως είναι πλούσια σε βιταμίνη E και θα κάνουν το δέρμα σας πιο σφιχτό και απαλό από ποτέ. Απλώστε τα 1 έως 3 φορές την ημέρα και θα δείτε τις πρώτες θετικές αλλαγές.

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές κρέμες που υπόσχονται να ανορθώσουν και να ενισχύσουν το στήθος σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικές στη χρήση τους, γιατί κάποιες περιέχουν συνθετικές ορμόνες που μπορεί να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Όσο για τις ραγάδες στο στήθος, που είναι ο «εφιάλτης» των περισσότερων γυναικών, οφείλονται στο τέντωμα της επιδερμίδας στις φάσεις της απότομης ανάπτυξής του -όπως στην εφηβεία ή την εγκυμοσύνη- με αποτέλεσμα αυτές τις λεπτές γραμμές που καθόλου δεν σας αρέσουν.

Για να τις εξαφανίσετε, δεν έχετε παρά να ενυδατώνετε το στήθος σας με κυκλικές κινήσεις, έτσι ώστε να διατηρείτε την επιδερμίδα του ελαστική.Η πτώση του στήθους είναι φυσική απόρροια πολλών παραγόντων, όπως το απότομο αδυνάτισμα, οι ορμονικές αλλαγές, αλλά και η κακή στήριξή του.

Γι’ αυτό και ιδιαίτερα αν έχετε πλούσιο μπούστο, φροντίστε να φοράτε πάντα -ακόμα και μέσα στο σπίτι- ένα καλό σουτιέν στο σωστό νούμερο που να το στηρίζει χωρίς να το πιέζει.

Μάλιστα, αν είστε έγκυος, ή θηλάζετε , ή γενικότερα βρίσκεστε σε φάση που νιώθετε το στήθος σας πρησμένο και βαρύ, καλό θα ήταν να φοράτε ένα μαλακό σουτιέν, χωρίς μπανέλες ακόμη και στον ύπνο.

Το δέρμα του στήθους μπορεί να χαλαρώσει, όπως ακριβώς ή και περισσότερο από το δέρμα του προσώπου σας. Για να το διατηρήσετε σφιχτό και σφριγηλό, φροντίστε να ρίχνετε με δύναμη χλιαρό προς κρύο νερό με το τηλέφωνο του ντους.

Έτσι, θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και το δέρμα σας θα διατηρηθεί νεανικό για πολύ περισσότερο. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά παίζει σημαντικό ρόλο η γυμναστική για να σας βοηθήσει να έχετε για όσον το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: zougla.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...