20 Νοε 2012

www. απιστία.com Η ιστοσελίδα της απιστίας

Έκαναν την απιστία επάγγελμα, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα, η οποία κλείνει ραντεβού αποκλειστικά σε παντρεμένους. Το www.ashleymadison.com έχει περισσότερα από 16,6 εκατομμύρια μέλη και δέχεται 1,8 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει οι απανταχού άπιστοι και άπιστες μπορούν να......
έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους μέσω μιας πλατφόρμας που εξασφαλίζει την εχεμύθεια.

Αρχικά η ιστοσελίδα είχε σχεδιαστεί για να προσελκύσει παντρεμένες γυναίκες, τελικά όμως κέρδισε και τα δύο φύλα. Κεντρικό μήνυμα της είναι «Η ζωή είναι μικρή. Κάνε μια απιστία». Το www.ashleymadison.com στα 11 χρόνια της λειτουργίας του έχει δεχτεί σκληρή κριτική, ενώ πολλές φορές έχουν απαγορευτεί τα διαφημιστικά του.

Στο κενό έχουν πέσει και οι προσπάθειες να δωθεί το όνομα του σάιτ σε μεγάλα γήπεδα –με το αζημίωτο πάντα- ενώ έχουν απορριφθεί οι προτάσεις χορηγίας σε ομάδες, με πρόσφατο παράδειγμα την ιταλική ομάδα μπάσκετ Virtus Roma.

Οι εμπνευστές του υποστηρίζουν ότι δεν κάνουν κάτι κακό, καθώς όσοι είναι αποφασισμένοι να … τσιλιμπουρδήσουν θα το κάνουν έτσι κι αλλιώς. Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Avid Life Media, η οποία διαχειρίζεται το σάιτ είναι ο Νόελ Μπίντερμαν, ένας πρώην δικηγόρος και αθλητικός πράκτορας, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Ο οποίος δεν παραλείπει να δηλώνει στις συνεντεύξεις του είναι είναι απόλυτα πιστός στη γυναίκα του.

Πηγή : moneypro.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...