8 Νοε 2012

Ανάκληση σάλτσας (αναπληρώματος μαγιονέζας) από τα Carrefour

Σάλτσα (αναπλήρωμα μαγιονέζας),που παράγεται στη Βουλγαρία και διανέμεται από τα Carrefour Μαρινόπουλος απέσυρε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση ......

Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, έγινε αποδέκτης μίας καταγγελίας, η οποία αφορούσε αναπλήρωμα μαγιονέζας, με την εμπορική ονομασία «VENY, мauoнeзa kлacuk», με ημερομηνία ανάλωσης 28/02/13 και αριθμό παρτίδας L12805. 12, σε πλαστικό περιέκτη των 800 γραμμαρίων έκαστο, που παράγεται στην Βουλγαρία από την επιχείρηση ΜΟΥΤΑΦΙΤΣΕΒ 57 Μ.ΕΠΕ, Καλεκοβετς, τηλ. 0889634730, ΤΚ 04-2011 και διανέμεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ (Αγ. Δημητρίου 63, Άλιμος),στην οποία διαπιστώθηκε έντονη οσμή τάγγισης.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την Αλυσίδα Carrefour Μαρινόπουλος AE την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (φωτογραφία κάτωθι), να μηντα καταναλώσουν.Mykonos Ticker 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...