20 Νοε 2012

Ημερίδα: Προοπτικές Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Οι ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, διοργανώνουν Hμερίδα με θέμα "Προοπτικές Ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου" στην αίθουσα συνεδρίων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:00-17:00......
Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Σπιλάνης, o Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αθανάσιος Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτριος Βουνάτσος, καθώς και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Δικτύων και Εταιρικής Σχέσης της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Άρης Περουλάκης. Κατά την πρωινή συνεδρία με θέμα: "Έννοιες ανάπτυξης και εδαφικής συνοχής στη σημερινή Ευρώπη", κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, καθώς και Έλληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί.

Κατά την απογευματινή συνεδρία με θέμα: "Οι εκφράσεις της κοινωνίας των πολιτών", ως κεντρικοί ομιλητές θα μετάσχουν ο ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, απευθύνεται προς τους νέους, τους φοιτητές, τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της χώρας, τις επιχειρήσεις, αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...