7 Νοε 2012

Ανοικτά σε 'Απορους - Άνασφάλιστους κάθε Τετάρτη τα νοσοκομεία

Ανοικτά στους άπορους και ανασφάλιστους θα είναι κάθε Τετάρτη τα νοσοκομεία, με απόφαση των νοσοκομειακών ιατρών ΟΕΝΓΕ, οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στο «εισιτήριο» των 25 ευρώ για την εισαγωγή των ασθενών, κάτι που προβλέπεται στο τρίτο μνημόνιο....

«Μόνο διεστραμμένα μυαλά θα μπορούσαν να έχουν συγγράψει τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, που έρχεται σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή και αφορούν τις νέες δραματικές επιβαρύνσεις στους ασθενείς», σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας. «Επιδιώκουν», υποστήριξε, «να καταστήσουν τα νοσοκομεία απροσπέλαστα στους φτωχούς και αδύναμους συνανθρώπους μας, τους οποίους θα αναγκάζουν σε αυτοσχέδιες κατ' οίκον θεραπείες και οδυνηρό τέλος από τα εγκόσμια» και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι αρχικά κάθε Τετάρτη, τα νοσοκομεία θα είναι ανοικτά σε άπορους και ανασφάλιστους πολίτες.
 

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), κάνει λόγο από την πλευρά του, για κατεδάφιση των κοινωνικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, ο οποίος το Σάββατο θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...