8 Νοε 2012

Πεπόνης: Η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου είναι στη λίστα ΛαγκάρντΜε επιστολή του στη Βουλή ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ενημέρωσε πως η σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου είναι στη λίστα Λαγκάρντ.
Ο κ.Πεπόνης αναφέρει πως από τον μέχρι σήμερα διεξαγόμενο έλεγχο στη «Λίστα Λαγκάρντ», διαπιστώθηκε πως σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα της κύριας Σταυρούλας Κουράκου, συζύγου του πρώην Υπουργού κ. Γιάννου Παπαντωνίου......


Η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής λοιπόν θα ελέγξει τον πρώην υπουργό Οικονομικών
Μάλιστα ο οικονομικός εισαγγελέας επισυνάπτει και στοιχεία λογαριασμού από εκτυπωθέν απόσπασμα της προαναφερθείσας λίστας.

Υπενθυμίζεται πως μόλις είχε δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα και μέσα σε αυτή ήταν το όνομα «Kourakou Stavroula Businesswoman», ο κ.Παπαντωνίου με ανακοίνωση του είχε υποστηρίξει πως δεν έχει ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγος του καταθέσεις στην Ελβετία. «Η αναφορά ονόματος που συμπίπτει με το όνομα της... συζύγου μου στη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιεύθηκε σε χθεσινό περιοδικό, είναι παντελώς ανακριβής. Η σύζυγος μου και εγώ δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικό. Ούτε είχαμε τοποθετήσει ποτέ χρήματά μας στη συγκεκριμένη Τράπεζα».

Πηγή : iefimerida.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...