10 Νοε 2012

Κάντε τους να σας κοιτούν στα μάτια…

2 διαφορετικά μακιγιάζ για να αποκτήσετε εκθαμβωτικά μάτια και λαμπερό βλέμμα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας......
The orchid smoky look
Η μωβ απόχρωση σκιάς πιθανώς δεν είναι το πρώτο χρώμα που θα σας έρθει στο νου για να τη φορέσετε εύκολα με όλα σας τα ρούχα. Είναι όμως μια απόχρωση που κολακεύει τους τόνους του δέρματος και μπορεί να δείξει εκπληκτικά μ’ένα βυσσινί κραγιόν.

Γι’αυτό τολμήστε για ενα orchid smoky look έντονη φούξια σκιά στο καπάκι του ματιού και μια μωβ-βιολετί σκιά στο τόξο του. Θα πετύχετε έτσι ένα φωτεινό και λαμπερό βλέμμα. Ολοκληρώστε το look αυτό μ’ένα glossy μελιτζανί κραγιόν για τα χείλη δημιουργώντας ένα chic και σοφιστικέ αποτέλεσμα.
The gold look
Οι αποχρώσεις του χρυσού αποτελούν πάντα ένα δυνατό όπλο για εκθαμβωτικό και συγχρόνως φυσικό μακιγιάζ που αποπνέει μια chic-glamorous διάθεση. Για ένα εντυπωσιακό gold look εφαρμόστε μία χρυσή αχνή σκιά στο καπάκι του ματιού και μια metallic bronze-καφέ σκιά στο τόξο του. Για την περιοχή του κάτω βλεφάρου απλώστε μια glitter χρυσή σκιά για ακόμη πιο λαμπερό βλέμμα. 
Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας μ’ ένα κόκκινο κραγιόν
Για να φτιάξετε την τέλεια απόχρωση του κόκκινου κραγιόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, μπορείτε να το ρυθμίσετε βάζοντας λιγότερο ή περισσότερο ροζ κραγιόν!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...