21 Νοε 2012

Το Τσάμπιονς Λιγκ στο "Anixi" Lounge & Sports, δείτε ζωντανά Σάλκε – Ολυμπιακός

Στo πιο αθλητικό point του Νησιού, απέναντι από το στάδιο του Κόρφου, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το ποτό σας, με άριστη εξυπηρέτηση, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες της επιλογής σας......

Ο Ολυμπιακός δεν θα συζητήσει με τους Γερμανούς, θα προσπαθήσει να επιβάλει τους όρους του και να φύγει με το τρίποντο από τη Φέλτινς Αρίνα.
Οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το κρισιμότερο ματς τους, μέχρι το επόμενο, στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ήττα στην πρεμιέρα ακόμη κυνηγάει τον Ολυμπιακό ο οποίος γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει είναι πιθανό να μην έχει κανένα ενδιαφέρον το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Άρσεναλ.

Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του ματς. Ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση ακόμα περισσότερο. Στη μπάλα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το παραμικρό, επομένως το να μπούμε τέτοια ώρα σε βαθυστόχαστες αναλύσεις και το πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί η ομάδα τακτικά, δεν έχει νόημα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...