22 Νοε 2012

Με μισθό 587 ευρώ, απλά περιμένεις να... πεθάνεις

Οι κύριοι της Τρόικα που κυκλοφορούν με θωρακισμένα οχήματα, που μένουν στα καλύτερα ξενοδοχεία, που έχουν στην διάθεσή τους στρατιές υπαλλήλων ασφαλείας και υπηρετικού προσωπικού, που λαμβάνουν παχυλά bonus για να οδηγούν τις χώρες που συμβουλεύουν στην απόλυτη «ευημερία», δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να νοιώσουν αυτό που νοιώθει ένας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτερο μισθό των 587 ευρώ......

Να νοιώσουν αυτό που νοιώθει όταν επισκέπτεται το super market και αντικρίζει τις εξωπραγματικές τιμές στην Ελλάδα της κρίσης, όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει το ενοίκιο του, που στην χειρότερη είναι 300 ευρώ το μήνα αν μιλάμε για κάτι «αξιοπρεπές» και όταν έρχεται η ώρα, αν είναι τυχερός, να βγει με την κοπέλα του να πιει έναν καφέ ή να πάνε για φαγητό, δηλαδή να κάνει την «σπατάλη» του μήνα και αυτή ρεφενέ.

Οι κύριοι της Τρόικας δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κατανοήσουν ότι με αυτά τα χρήματα, δεν μπορείς να είσαι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου προς την εφορία, προς τις τράπεζες, προς το ΤΕΒΕ, προς τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένεις.

Όμως το κυριότερο είναι ότι δεν μπορείς να είσαι συνεπής απέναντι στον εαυτό σου, γιατί απλά δεν ζεις!!!!Περιμένεις να... τελειώσεις!!!
Αυτά μου είπε ο Λευτέρης χθες. Διαφωνεί κανείς;;;;

Πηγή : fpress.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...