20 Δεκ 2011

Από ποιες περιοχές στον κόσμο προέρχονται οι «ακόλουθοί» σας στο Twitter; Μια εφαρμογή θα σας πει!

Στο Twitter εκτός από τα διάφορα ενδιαφέροντα tweets, μερικά από τα οποία είναι όντως διασκεδαστικά,υπάρχουν και μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα τα οποία μπορεί κανείς να «εκμεταλλευτεί», όπως ακριβώς κάνει και το Tweepsmap και ....
μπορεί να σας πληροφορήσει για την τοποθεσία των follower σας στο παγκόσμιο χάρτη.

Η εφαρμογή αναλύει τα δεδομένα που εκείνοι έχουν εισάγει στο προφίλ τους και μετά τις αναπαριστά πάνω στο Google Maps. Το μοναδικό που θα πρέπει να κάνετε είναι να εξουσιοδοτήσετε την εφαρμογή και μετά από λίγα λεπτά θα σας ξετυλιχθεί ένας χάρτης με τις τοποθεσίες των follower σας.

Μπορείτε να ζουμάρετε, όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο χάρτη της Google και να δείτε τις τοποθεσίες βάση χώρας ή πόλης. Αν και αυτό μπορεί να μην αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι απλοί χρήστες βλέπουν Twitter, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χρηστικότατο εργαλείο για τις εταιρείες, μιας και θα ήταν δυνατό να μελετήσουν καλύτερα την κίνηση των fan τους. Συν τοις άλλοις είναι πιθανό, έτσι να εξετάσουν τον ενδεχόμενο πολλές σελίδες να προσαρμόσουν και υποστήριξη για διαφορετικές γλώσσες, εάν υπάρχουν μεγάλο ενδιαφέρον από κάποιες περιοχές.

Λοιπόν τι λέτε, θα σας ενδιέφερε να μάθετε από που προέρχονται οι περισσότεροι οπαδοί σας;
Πηγή : proho
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...