26 Δεκ 2011

Τα 6 πιο συχνά στυλιστικά λάθη των Γιορτινών ημερών και πως να τα αποφύγετε

Κοιτώντας φωτογραφίες από προηγούμενες εξόδους κατά την διάρκεια των Γιορτινών ημερών, όλες μας μπορεί να πέσουμε σε κάποιες τρομακτικές εμφανίσεις. Μάθετε πως να αποφύγετε τις κακοτοπιές στις γιορτές, διαβάζοντας τα έξι πράγματα που πρέπει να ξεχάσετε για πάντα.....

 Ανοιχτά παπούτσια και διάφανο καλσόν — Ο κανόνας είναι απλός: αν φαίνονται τα δάκτυλά σου, δεν πρέπει να φοράς καλσόν. Αν το κρύο του χειμώνα σας φαίνεται δυσβάσταχτο για να βγείτε ξεκάλτσωτες, προτιμήστε ένα κλειστό παπούτσι. (Παπούτσια, €96.6, Topshop.)
 Μαλλιά καλλιστείων — Όσο κούκλα και να είστε, κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει τον τίτλο χριστουγεννιάτικα. Αφήστε τις υπερβολές και τις υπερπαραγωγές. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα τα ρούχα που θα φοράτε θα είναι εντυπωσιακά, κρατήστε τα μαλλιά σας απλά.
 Ντεκολτέ ισθμός της Κορίνθου — Το να παίρνεις ένα ρίσκο στη μόδα είναι άλλο, και άλλο το να δείχνεις σε όλο τον κόσμο τα προσόντα σου. Κάποια ρούχα είναι μόνο για την πασαρέλα ή για τους ανθρώπους της μόδας. Προτιμήστε κάτι πιο συμμαζεμένο. (Φόρεμα Eliza J., €117, Nordstrom.)
 Η ανθρώπινη ντισκομπάλα — Στις γιορτές είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουμε με το glitter. Ο πιο ασφαλής τρόπος να φορέσετε κάτι υπέρλαμπρο, είναι να το περιορίσετε σε ένα κομμάτι και μόνο. Μπορεί να είναι φόρεμα, σακάκι, μπλούζα, τσάντα ή παπούτσια, αλλά αν είναι όλα τα παραπάνω μαζί, τότε είστε η ανθρώπινη εκδοχή αυτού. (Τσάντα, €34, Oasis.)
 Εσώρουχο που διαγράφεται —Ένα λάθος που πρέπει να αποφεύγετε πάντα, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Αποφασίστε τι θα βάλετε, και μετά βρείτε το κατάλληλο εσώρουχο.  (Εσώρουχο χωρίς ραφές, €17, Cosabella.)
 Πολύ στενά φορέματα — Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα φόρεμα που δεν σας αφήνει να κινηθείτε άνετα. Ναι, μπορεί να πεινάσατε μήνες ολόκληρους για να χωρέσετε μέσα στο καινούργιο σας θεόστενο φόρεμα, αλλά πραγματικά θέλετε να βάλετε κάτι που αν φάτε μερικά καναπεδάκια παραπάνω θα πρέπει να έρθει η Πυροσβεστική για να σας απεγκλωβίσει από αυτό; Προτιμήστε κάτι πιο άνετο και ανάλαφρο. Σκοπός των γιορτών είναι να διασκεδάσετε και όχι να υποφέρετε σε μια γωνία ρουφώντας την κοιλιά σας. (Φόρεμα Tibi, €382, Net-a-Porter.)
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...