31 Δεκ 2011

Τα 6 απόλυτα λουκ του ρεβεγιόν

Μια από τις πιο σημαντικές βραδιές όλου του χρόνου είναι φυσικά η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το λουκ σας την βραδιά αυτή έχει απόλυτη σχέση με το γενικότερο στυλ σας (δεν θέλουμε να μην σας γνωρίζει άνθρωπος) αλλά και με το event στο οποίο πρέπει να δώσεις το παρόν.
Σας προτείνουμε λοιπόν διαφορετικά λουκ που εσείς θα προσαρμόσετε στα μέτρα σας :...

Το μικρό μαύρο φόρεμα!
Το κλασικό μικρό μαύρο φορεματάκι:
Αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή, για σας που δεν θέλετε να προκαλείτε ή που έχετε μερικά κιλά και παραπάνω ή που λερώνεστε εύκολα (ένας λεκές από βότκα πάνω στο μαύρο δεν φαίνεται). Επιλέξτε το μαύρο φόρεμα που ταιριάζει στο σωματότυπό σας και αναδείξτε τα χαρίσματά σας. Αν διαθέτετε πλούσιο ντεκολτέ, μην μπείτε στον πειρασμό να το κρύψετε αποκαλύπτοντας την πλάτη ή τα πόδια σας.
Ταυτόχρονα, διαλέξτε το υλικό που σας πάει πιο πολύ: μαύρο φόρεμα από δαντέλα ή μαύρη δερματίνη; Τα γοβάκι και το πανωφόρι σας μπορεί να είναι χρωματιστά για να υπάρχει αντίθεση ενώ το τσαντάκι σας καλό είναι να εναρμονίζεται με τα γοβάκια!
Το σκούρο μπλε είναι το νέο μαύρο. Τιμήστε το όπως έκανε και η Αντζελίνα!
Μπόλικη λάμψη
Μιλάμε για λάμψη:
Τα μεταλλιζέ, παγιετέ κομμάτια, έχουν την τιμητική τους, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε αλλαγή χρόνου σε κάποιο κλαμπ.
Αν προτιμήσετε λαμπερό φόρεμα, αφαιρέστε κοσμήματα και προτιμήστε πανωφόρι, γόβες και τσαντάκι σε ματ ήπιους χρωματισμούς.
Ένα μεταλλικό φουστάκι ή τοπάκι ή ένα ζευγάρι αστραφτερές γόβες μπορούν να κάνουν ενδιαφέρον ακόμα και το πιο βαρετό τζινάκι.
Μην συνδυάσετε τοπ και φούστα/ παντελόνι/ κολάν σε ασορτί γκλιτεράτες αποχρώσεις. Ποτέ!
Στα κόκκινα!
Γυναικάρα με τα κόκκινα:
Επιλέξτε ένα κόκκινο φόρεμα (maxy για μια επίσημη δεξίωση, μίνι και στράπλες για τα μικρότερα κορίτσια στα σούπερ πάρτυ τους), δημιουργήστε το ασορτί μακιγιάζ, συνδύασε το με nude ή μαύρα γοβάκια και καταπλήξτε τους πάντες.
Το πανωφόρι σας μπορεί να είναι στο ίδιο χρώμα με τα γοβάκια ενώ δεν χρειάζεται να φορτωθείτε με πολλά κοσμήματα. Το χρυσό (σε τσάντες, κοσμήματα και μακιγιάζ) ταιριάζει καλύτερα με το κόκκινο ενώ το μαύρο το αγαπάμε και με το χρυσό και με το ασήμι!
Και με σορτσάκι
Το σορτσάκι που φορείς:
Αν θα μείνετε σπίτι ή θα επισκεφτείτε κάποιο φιλικό σπίτι, δεν χρειάζεται να γίνετε σωστή υπερπαραγωγή αλλά ακόμα κι εκεί μπορείτε να ξεχωρίσετε. Ένα ζιπ κιλότ, ένα σόρτς (πιο μακρύ ή πιο κοντό) μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα πουκάμισο ή ένα τοπ και να κάνει το λουκ σου σούπερ γιορτινό.
Εδώ μπορείτε να ταιριάξετε ένα γούνινο γιλέκο, ένα ζευγάρι μποτάκια ή ένα τέλειο καλσόν από δαντέλα!
Χρυσό, μπρονζέ ή nude
Χρυσάφι θα σε κάνω:
Ένα χρυσαφί ή μπρονζέ φόρεμα, φτιαγμένο από ένα καλής ποιότητας ύφασμα, μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύμμαχος για να καταπλήξετε τα πλήθη την παραμονή. Τέλεια είναι η σαμπανιζέ απόχρωση ή εκείνη του ροζ χρυσού ενώ οφείλετε να είσαστε συγκρατημένη με τα κοσμήματα. Καλύτερα να επενδύσετε σε μια λαμπερή γόβα ή nude μποτάκι.
Χρώμα, λεοπάρ ή μοτίβα!
Τα διαφορετικά:
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με ωραίο τρόπο δοκιμάστε:
Ένα animal print φόρεμα
Ένα έντονο χρωματιστό φόρεμα: το φούξια είναι ξεχωριστό και καυτό
Ένα φόρεμα επενδυμένο με δαντέλα
Ένα φόρεμα με ξεχωριστά μοτίβα (dogtooth για παράδειγμα)
Εδώ προσέξτε τα αξεσουάρ να είναι λιτά για να δίνεται η έμφαση που πρέπει στο φόρεμα και να μην δείχνετε σαν λατέρνα τελικά.
 
Τα βασικά!
Φροντίστε τα γοβάκια σας να μην είναι τόσο ψηλά που να μην μπορείτε να περπατήσετε με ευκολία ή να βγάλετε την βραδιά. Έχετε μαζί και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ένα καλσονάκι κι τα βασικά του μακιγιάζ!
Καλύτερα να προτιμήσετε ένα μεγαλύτερο τσαντάκι και όχι ένα μικροσκοπικό clutchπου δεν θα χωράει ούτε το κινητό σου.
Το λευκό φόρεμα μπορεί να δείχνει άψογο σε τηλεπερσόνα, αλλά σε μια χειμωνιάτικη έξοδο μπορεί εύκολα να κάνει το λουκ σας πιο δεύτερο. Αν πάντως το προτιμάτε, επιλέξτε μια πιο εκρού απόχρωση και ταίριαξέ το, με ταμπά ή καφέ αξεσουάρ και παλτό.
Πηγή : womenonly
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...