27 Δεκ 2011

Ο Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης νέος CEO της Louis Cruises


Νέος CEO της εταιρείας Louis Cruises από τις 16 Ιανουαρίου 2012 αναλαμβάνει ο κ. Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης.
Η Louis Cruises ανακοινώνει ότι από 16 Ιανουαρίου 2012 ο κ. Κυριάκος (Kerry) Αναστασιάδης αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου εκτελεστικού διευθυντή (CEO) της εταιρείας.
Ο κ. Αναστασιάδης μεγάλωσε... στη Νότιο Αφρική, όπου σπούδασε Εμπορικά στο Πανεπιστήμιο του Witwatersrand και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ανάλυση αγορών και τη διαφήμιση. Διακρίνεται για την πλούσια και πολύπλευρη πείρα που διαθέτει, αφού διετέλεσε γενικός διευθυντής, CEO και πρόεδρος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Coca-Cola, η Procter & Gamble, η Polaroid και άλλες, σε μια σειρά χωρών, όπως η Ιταλία, η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ελλάδα. Με μητρικές του γλώσσες τα Ελληνικά και τα Αγγλικά, ο κ. Αναστασιάδης μιλά επίσης άπταιστα Γαλλικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του Ομίλου Louis κ. Κωστάκης Λοΐζου, σχολιάζοντας το γεγονός δήλωσε: “Καλωσορίζω θερμά τον κ. Αναστασιάδη στη Louis Cruises και τον Όμιλο γενικότερα και εκφράζω τη βεβαιότητα ότι οι πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του σε διεθνές επίπεδο και μάλιστα σε εταιρείες κολοσσούς, θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη της Louis Cruises. Εύχομαι στο νέο CEO της Louis Cruises κάθε επιτυχία στο πολυσήμαντο έργο που αναλαμβάνει”.

Ο κ. Αναστασιάδης, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη των νέων καθηκόντων του τόνισε, ότι: “Είναι με χαρά που αναλαμβάνω καθήκοντα CEO στη Louis Cruises που ανήκει σε ένα Όμιλο με 76 χρόνια ιστορίας στην ανάπτυξη του τουρισμού και της κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο. Η Louis Cruises βρίσκεται αυτή την στιγμή σε φάση ανανέωσης του στόλου και των δραστηριοτήτων της και είμαι βέβαιος ότι σε συνεργασία με την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα θα βάλουμε πορεία πρόσω ολοταχώς για νέες επιτυχίες”.

Τατιάνα Ρόκου
Πηγή : traveldailynews.gr 
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...