31 Δεκ 2011

Το αισθησιακό μακιγιάζ του ρεβεγιόν που θα τον ξετρελάνει!

Φέτος στο ρεβεγιόν θέλεις να γοητεύσεις τα πλήθη με την ομορφιά σου, αλλά κυρίως τον καλό σου! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει: να τον κερδίσεις με το μακιγιάζ σου! Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, εντυπωσιακό βλέμμα, φλογερά χείλη τα συστατικά της επιτυχίας σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα ...
πετύχεις το σαγηνευτικό μακιγιάζ του ρεβεγιόν και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!
Αψεγάδιαστη επιδερμίδα:  
Με όπλο σου το καθηλωτικό μέικ-απ! Αψεγάδιαστη επιδερμίδα δεν σημαίνει να παστωθείς στο μέικ-απ γιατί τότε μιλάμε για επιδερμίδα παστωμένη. Αφού βρεις ακριβώς τον τόνο του μέικ-απ που ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα σου(γιατί οι διχρωμίες είναι αντιαισθητικές), τότε άπλωσε μια στρώση καλά μέχρι να καλυφθούν οι κοκκινίλες και τα σπυράκια.
 
Σέξι καπνιστά μάτια: 
Δεν είναι μυστικό ότι τα smokey eyes είναι το πιο σέξι μακιγιάζ ματιών ειδικά αυτή την εποχή! Με το σμόκι τα μάτια σου γίνονται το κεντρικό σημείο του προσώπου σου και μαγνητίζουν το βλέμμα του αγαπημένου σου, ενώ αν αποφασίσεις να το κάνεις το υπόλοιπο μακιγιάζ πρέπει να κινηθεί σε πιο απαλούς τόνους που σημαίνει απαλό γκλος στα χείλη και απλό σχεδόν φυσικό ρουζ στα μαγουλάκια σου!
Οι σέξι οι μακριές οι βλεφαρίδες σου: 
Το έντονο βλέμμα σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: ότι οι βλεφαρίδες σου πρέπει να φτάνουν στον ουρανό! Γύρισε τες με το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες και άφησε τες να φτάσουν ψηλά! Στη συνέχεια πέρασε τες με μια στρώση μάσκαρα για όγκο και μήκος και θα δεις το βλέμμα του καλού σου να είναι καρφωμένο στο δικό σου!
Τα αισθησιακά φλογερά χειλάκια σου: 
Το κόκκινο ως γνωστό είναι το χρώμα του πάθους και φέτος εδικά τώρα τις γιορτές φοριέται όσο κανένα άλλο χρώμα αφού καταφέρνει να μεταμορφώσει τα χείλη σου στο πιο καυτό σημείο στο προσωπάκι σου! Το πιο hot χρώμα της χρωματικής παλέτας φέτος όχι μόνο σε βάζει στην καρδιά της μόδας αλλά μεταμορφώνει τα χειλάκια σου σε πιο σέξι από ποτέ! Αυτό που πρέπει να προσέξεις εδώ είναι τα χείλη σου να είναι οριοθετημένα σωστά. Σχημάτισε με το μολύβι των χειλιών σου τα χειλάκια σου και προσπάθησε όταν το απλώνεις να μην ξεφύγεις καθόλου! Το κόκκινο της Βουργουνδίας φέτος είναι το απόλυτο χρώμα και εσύ δεν έχεις παρά να βάψεις τα χειλάκια σου σε αυτήν βαθιά, μυστηριώδη απόχρωση του κόκκινου το πιο γιορτινό χρώμα ever!
Απλά ροδαλά μαγουλάκια: 
Το ρουζ είναι ένα εργαλείο κλειδί στο σαγηνευτικό μακιγιάζ της νέας σεζόν γιαυτό θέλει την προσοχή σου! Οι απαλές και girlie αποχρώσεις του παλ ροζ είναι ιδανικές αφού εκτός του ότι χαρίζουν χρώμα στα μάγουλα σου σου δίνουν και ένα λουκ φυσικής ομορφιάς και υγείας. Άπλωσε σωστά το ρουζ σου χωρίς υπερβολές πριν αρχίσεις να μακιγιάρεις το υπόλοιπο πρόσωπο για να έχει επιτυχία το λουκ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...