30 Δεκ 2011

5 μοναδικές ιδέες για λαμπερές εμφανίσεις τή φετινή Πρωτοχρονιά

Unique Style

Unique Style by justsweet featuring a faux fur jacket

Γίνε η πρωταγωνίστρια των φετινών εορτών και λάμψε σε όλες σου τις εμφανίσεις! Αυτή η σεζόν είναι αποκλειστικά για σένα, την απόλυτη fashionista, που διαθέτει κομψότητα, στυλ αλλά και άπλετη θηλυκότητα. Προτίμησε ρούχα που σε κολακεύουν, συνδυασμούς που αποτελούν διαχρονικά σημεία αναφοράς και που σίγουρα θα χαρείς και τις επόμενες χρονιές. Πες ναι στα τολμηρά και hot χρώματα που επιβάλλει η φετινή σεζόν και γίνε η απολύτη diva την Πρωτοχρονιά! ...

1. Πες ναι στο λαμπερό look, τις παγιέτες και τα στρας!
Παγιέτες, στρας και λαμπερές λεπτομέρειες, είναι πάντοτε σημείο αναφοράς για τις εορταστικές συλλογές ρούχων αλλά και αξεσουάρ. Μπορούν να δώσουν το απόλυτο, bright look στην εμφάνιση σου και να απογειώσουν το στυλ σου.
i need to escape

i need to escape by justsweet featuring a chain link necklace

2. Nude colors..are amazing!
Τα γήινα, nude χρώματα ‘παίζουν’ πάντα στην μόδα και αν σκοπεύεις να δώσεις ένταση με ένα και μοναδικό χρώμα, σε τσάντα, παπούτσια ή αξεσουάρ, τότε το totally nude look, είναι αυτό που χρειάζεσαι.
Fashion spot

Fashion spot by justsweet featuring mulberry bags

3. Neon..για τις πιο τολμηρές!
Τόλμησε τις έντονες και bold αποχρώσεις, τα φωτεινά και λαμπερά χρώματα στην εμφάνιση σου και η επιτυχία στο look και το στυλ σου είναι δεδομένη! Άφησε την φαντασία σου να οργιάσει και δώσε κομψότητα και υπεροχή σε κάθε σου βήμα!
Unique Style

Unique Style by justsweet featuring an oversized clutch

4. Το απόλυτο sexy black look!
Αν και στις πασαρέλες φέτος εμφανίστηκαν χρώματα και αποχρώσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις, το απόλυτο μαύρο χρώμα, μπορεί να μας ‘ντύσει’ κάθε σεζόν και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις, το μαύρο χρώμα μπορεί να αποτελέσει συνοδευτική απόχρωση ή ακόμα και ως το απόλυτο χρώμα μιας εμφάνισης.
totally chic..!

totally chic..! by justsweet featuring leather boots

5. Απόλαυσε το totally red passion look!
Το χρώμα του πάθους, την φετινή σεζόν μας μαγεύει, προκαλεί και σαγηνεύει. Μπορεί να υπάρξει σαν πινελιά στην εμφάνιση σου ή ακόμα και σαν βασικό, totally look.
G-L-A-M-O-U-R

G-L-A-M-O-U-R by justsweet featuring stud earrings
Επιμέλεια Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...