29 Δεκ 2011

Παράταση ως τις 10/1 για τα τέλη κυκλοφορίας – Ως τις 2/1 για τις υπόλοιπες φορο-ρυθμίσεις

Παράταση εως τις 10 Ιανουαρίου για την προμήθεια των σημάτων των τελών κυκλοφορίας αποφάσισε να δώσει το υπ. Οικονομικών έπειτα απ' την απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξαν οι εφοριακοί για την Πέμπτη και την Παρασκευή και καθώς γίνεται το αδιαχώρητο στις ΔΟΥ από πολίτες που θέλουν να προλάβουν τις προθεσμίες. .....
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, θα δοθεί μικρή παράταση έως τις 2 Ιανουαρίου δόθηκε για τις υπόλοιπες φορολογικές εκκρεμότητες, όπως έκτακτη εισφορά κλπ.

Πάντως, το υπουργείο Οικονομικών έχει εκδώσει εγκύκλιο στην οποία διευκρινίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με εκτύπωση απο την ιστοσελίδα του ΤAXIS του ειδοποιητηρίου για την πληρωμή των σημάτων τελών κυκλοφορίας να προσέρχονται σε τράπεζες, ΕΛΤΑ, Ταμείο Παρακαταθηκών και ΔΟΥ.

Σε απεργία οι εφοριακοί

Το πρωί η συνάντηση των εφοριακών με τον υπ.Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, αφού εξετάστηκαν όλα τα θεσμικά αιτήματα των εφοριακών, οι ίδιοι διεμήνυσαν ότι θα προχωρήσουν κανονικά στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και της Παρασκευής, όπως είχε εξαγγελθεί.

«Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με διάθεση διάλογου με οποίον τον επιθυμεί και αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές και τις πιέσεις κάθε μορφής» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Πηγή: isotimia
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...