30 Δεκ 2011

Όμορφα πόδια τις γιορτές

Το φόρεμα το πήρατε, σκεφτήκατε τι μακιγιάζ και χτένισμα θα κάνετε, χωρίς όμορφα πόδια όμως όλη η εμφάνιση μπορεί να χαλάσει. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να έχετε βελούδινο δέρμα...
- Ένα ποδόλουτρο είναι ένας καλός τρόπος για να αρχίσετε. Θα χρειαστείτε λίγο χλιαρό νερό ώστε να βουτήξετε τα πόδια σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση πολύ ζεστού νερού για την περιποίηση των ποδιών σας. Στο χλιαρό νερό, βάλτε λίγα αλάτα για το μπάνιο και ελαιόλαδο. Το συστατικά των αλάτων θα κάνουν τα πόδια σας μαλακά και επίσης αφαιρεί το νεκρό δέρμα. Οι επιδράσεις του ελαιολάδου είναι επίσης εξαιρετικά ενυδατικές για τα πόδια. Θα πρέπει να κρατήσετε τα πόδια σας για τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά σε αυτό.

- Αφού μαλακώσουν τα πόδια σας στο νερό, τρίψτε τα πόδια σας με μια ελαφρόπετρα ειδικά την περιοχή της φτέρνας που συνήθως είναι η πιο σκληρή. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με λίγο κρύο νερό.

- Μόλις τελειώσετε, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να στεγνώσετε καλά τα πόδια σας.

- Για έξτρα ενυδάτωση, περάστε μια ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη στα πόδια σας. Ένα καλό tip είναι να προσθέσετε αρκετή βαζελίνη στις πατούσες και έπειτα να φορέσετε ζεστές κάλτσες πριν κοιμηθείτε. Το πρωί τα πόδια σας θα είναι ιδιαιτέρως μαλακά.

...και είσαστε έτοιμες να φορέσετε το πιο λαμπερό σας φόρεμα και να υποδεχτείτε το νέο χρόνο!

ΠΗΓΗ: myworld 
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...