30 Δεκ 2011

Χώρισε οικονομικά

 
Διαζύγιο χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία!
Συμβουλές χωρισμού από τη Stuart Slotnick, τη μεγαλοδικηγόρο του Donald Trump...

Πολλοί γάμοι στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο καταλήγουν σε διαζύγια. Ωστόσο οι συνέπειες αγγίζουν ολόκληρη τη ζωή του διαζευγμένου και έχουν άμεση σχέση με το... πορτοφόλι του.
Ήξερες ότι σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Οhio το 77% των διαζευγμένων είναι φτωχότεροι από τα ζευγάρια που συνεχίζουν να είναι μαζί; Πιθανόν το υπόλοιπο 23% να αποτελείται από ζευγάρια τύπου Demi Moore και Ashton Kutcher, που όσα διαζύγια και αν κάνουν λεφτά... θα υπάρχουν.
Πριν αποφασίσεις να χωρίσεις πρέπει να μιλήσεις με έναν δικηγόρο, ειδικό σε θέματα διαζυγίου. Ακόμα κι αν είναι απόφαση της γυναίκας σου, πρέπει να την πείσεις να συναντηθείτε με ένα σύμβουλο που θα του αποκαλύψετε τους λόγους του χωρισμού και την οικονομική σας κατάσταση. «Πολλοί άνθρωποι χωρίζουν οπότε δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε έναν καλό δικηγόρο, τον οποίο μπορεί να σας προτείνει ένας φίλος ή συνάδελφός», υποστηρίζει η Stuart Slotnick, η δικηγόρος που ανέλαβε το προγαμιαίο συμβόλαιο του Donald και της Melania Trump. Έβαλε φαίνεται μυαλό ο Donald! Θυμάσαι τι είχε πάθει όταν χώρισε με την Ivana και τον κατασπάραξε οικονομικώς...
Μην επιχειρήσεις μεγάλες αγορές ή επενδύσεις αν βλέπεις ότι τα πράγματα με τη σύντροφό σου δεν πηγαίνουν καλά. Ένα διαζύγιο θα έχει δικαστικά έξοδα, ενώ όταν βγει η απόφαση μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις ακόμα περισσότερα. Η Stuart Slotnick σημειώνει ότι σε περίπτωση που το δικαστήριο καταλάβει ότι κρύβεις περιουσιακά στοιχεία τότε μπορεί να αποφασίσει να δώσεις περισσότερα χρήματα στην πρώην γυναίκα σου.
Ρώτα τους δικηγόρους πόσο θα κοστίσει. Σύμβουλοι με εμπειρία στα δικαστήρια μπορούν να σου δώσουν μια ακριβή πρόβλεψη για τα λεφτά που θα σου «φύγουν» και για το χρόνο που θα περιμένεις μέχρι να βγει το διαζύγιο. Δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία στους δικηγόρους για να αποφασιστεί ποιος θα πληρώσει το βάψιμο ενός δωματίου...
Σε περίπτωση που δεν είσαι ακόμα παντρεμένος, μπορείς να υπογράψεις με την αγαπημένη σου ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως στο Αμέρικα. Ο δικηγόρος σου και αυτός της αγαπημένης σου πρέπει να κοιτάξουν καλά το συμβόλαιο πριν το υπογράψετε.
Ναι, καλά κατάλαβες, ρομάντσο τέλος...
Πηγή : delamagen
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...