28 Δεκ 2011

Σύγχρονα κινητά… βικτωριανής εποχής! Δείτε τις φωτογραφίες

Ο καλλιτέχνης Ιβάν Mavrovic από την Κροατία μετατρέπει τη σύγχρονη τεχνολογία σε gadgets «εποχής steampunk» που όμως εξακολουθούν να διατηρούν τη λειτουργικότητά τους.
Σε έναν κόσμο όπου ο καθένας φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για να πάρει στα χέρια του τα τελευταία «φουτουριστικά» σχέδια, όταν πρόκειται για gadgets, μερικοί,...
όπως ο Ιβάν Mavrovic, προτιμούν να κοιτάξουν πίσω στην ιστορία, στην εποχή της βικτωριανής εποχής, όταν ο ορείχαλκος, ο χαλκός και το ξύλο ήταν τα κύρια συστατικά που έκαναν τα πράγματα να είναι όμορφα. Αλλά η σύγχρονη τεχνολογία με σχεδιασμό steampunk δεν είναι εύκολο πράγμα, ειδικά αν θέλετε να διατηρήσετε τη λειτουργικότητα, αλλά ο ενθουσιώδης με το steampunk Ιβάν Mavrovic έκανε φανταστική δουλειά. Όχι μόνο τα retro-κινητά τηλέφωνα του φαίνονται απίστευτα cool, αλλά και είναι πλήρως λειτουργικά, και περιλαμβάνουν σύγχρονα κινητά τηλέφωνα. Μπορεί να μην έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα smartphones σήμερα, αλλά αυτά τα ανθεκτικά τροποποιημένα τηλεφώνα Nokia λειτουργούν τέλεια και είναι υπέροχα αξεσουάρ.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό…
Πηγή : telecomnews
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...