12 Δεκ 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ


 Κύριε Διευθυντά,

Οι πολιτικοί μας κατόρθωσαν, από την Μεταπολίτευση έως τώρα, να αυξήσουν το Δημόσιο Χρέος μόνον κατά... 1.121 φορές!!!
Το παρέλαβαν 0,3 δις, η Κυβέρνηση Κων/νου Καραμανλή μας χρέωσε 1 δις, ο...
Ανδρέας Παπανδρέου 17 δις, ο Μητσοτάκης 40 δις, ο Σημίτης 80 δις, ο Κωστάκης Καραμανλής (ο ανηψιός) μόνον... 100 δις!, ο δε Γιωργάκης, στα 2 χρόνια, πάνω από 50 δις! Επαίρεται δε ότι μετά από 12 χρόνια σκληρής λιτότητας, το 2021, θα το παραδώσει όπως το παρέλαβε!!!

Η φαντασία των πολιτικών στη σπατάλη είναι... αξιοθαύμαστη! Οι μήνες του χρόνου γίνονται πότε 16, πότε 18, ενίοτε και 24!!! ανάλογα με τις ορέξεις και τις ανάγκες των ρουσφετολογικά διορισμένων οπαδών τους! Πέραν του παχυλού μισθού τους, έχουν δωρεάν εισιτήρια, τηλέφωνα, αυτοκίνητα, χαμάμ, μασάζ και δεκάδες άλλες παροχές και αντιμισθίες!!, σε εποχή που η Πατρίδα μας καταστρέφεται, ατιμάζεται και γίνεται ρεζίλι διεθνώς. Επειδή χρωστάει!!!

Για να πάει μπροστά η χώρα, πρέπει να ξεριζώσουμε τις Αξίες της Μεταπολίτευσης, το Πελατειακό Κράτος των κομμάτων, την Αχρηστοκρατία, την θεοποίηση του Δημοσίου και του ΤΖΑΜΠΑ από τους ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΕΣ τους Πολιτικούς μας!!, που έχουν καταχρεώσει όλες τις μελλοντικές νέες γενιές, ακόμη και τις αγέννητες!!!
Η Αναγέννηση της Ελλάδος θέλει οργάνωση, στόχευση στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ καινοτόμων αγαθών για εξαγωγή, σκληρή και έξυπνη ΕΡΓΑΣΙΑ.

                                 Φιλικά,
                                                     Μιχ. Ζουγανέλλης
                                                                     Διπλ. Αρχιτέκτων-Μηχανικός
Γ.Γ Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων-Δωματίων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...