12 Νοε 2012

Φόρτισε ασύρματα το κινητό σου τηλέφωνο (Video)

H ασύρματη φόρτιση aka inductive charging είναι τείνει να γίνει το νέο trend στον χώρο των smartphones αλλά και των tablets. Εταιρείες όπως....
η Nokia αλλά και η LG/Google έχουν εξοπλίσει τα flagphones τους με την νέα αυτή τεχνολογία και είναι σίγουρο πως και άλλες εταιρείες θα μπουν στον εν λόγο χωρό.

Η Nokia όταν έκανε την παρουσίαση των Lumia 820/920 έδωσε τεράστια σημασία στο γεγονός του ότι το 920 είχε την δυαντότητα να φορτιστεί με την επαγωγική μέθοδο, απλά ακουμπώντας την πλάτη του τηλεφώνου σε μία ειδική επιφάνεια που συναντάται σε μία πλειάδα αξεσουάρ της Nokia, χωρίς την χρήση καλωδίου.

Την ίδια τεχνολογία χρησιμοποιεί και η LG/Google στο νέο Nexus 4 με το Nexus Wireless Charging Orb για το οποίο όμως δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα πολλές πληροφορίες.

Εν έτη 2012 λοιπόν οι εταιρείες περιφανεύονται για ένα feature το οποίο εγώ το χρησιμοποιώ από το.. 2009 όταν η Palm κυκλοφορησε το Touchstone προκειμένου να φορτίζει το τότε Palm Pre χωρίς την χρήση καλωδίου.

Αν διαθέτεις το Galaxy S3 μπορείς πλέον και εσύ να χρησιμοποιήσεις το Touchstone της Palm προκειμένου να φορτίσεις και εσύ το κνητό σου απλώς ακουμπώντας το σε αυτό χάρη στην προσπάθεια που έκανε ένας τύπος από το Hong Kong ο οποίος κάνοντας μία απλή “μεταττροπή” στο back cover του S3 το έκανε συμβατό με το Touchstone.

Αν μεταβείτε στο ακόλουθο ebay link μπορείτε και εσείς να αγοράσετε το εν λόγο back cover για 28$.

Για του λόγου το αληθές ορίστε ένα video με το S3 και το Touchstone εν δράση!
Δείτε Video
Πηγή :  webtrend
Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...