22 Νοε 2012

Business Simulation από το ΚΕΠΝΕΤ – Α Φάση

Το Κέντρο Προώθησης Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας (ΚΕΠΝΕΤ) διοργανώνει το μεγαλύτερο Business Simulation που έχει γίνει στην Ελλάδα! Παράλληλα διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και Fund Raising Simulation!......
H A’ Φάση θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου 2012. 200 άτομα χωρίζονται σε 30 ομάδες των 6-7 ατόμων, ανάλογα με της ιδέα τους και σύμφωνα με τις προεγγραφές. Οι ομάδες θα ακολουθήσουν ένα Business Simulation με την καθοδήγηση μεντόρων (οι οποίοι ουσιαστικά θα κάνουν coaching στις ομάδες). Οι μέντορες εφοδιάζονται με εικονικό “κεφάλαιο” των 100.000 “ευρώ”.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, δύο εκπρόσωποι από κάθε ομάδα θα προσπαθήσουν μέσω συνέντευξης να πείσουν μέντορες άλλων ομάδων να “χρηματοδοτήσουν” την ιδέα. Οι ομάδες με την καλύτερη “χρηματοδότηση” συμμετέχουν στη Β’ Φαση που είναι ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας.

Θα γίνει κλήρωση για δύο ταξίδια στις Βρυξέλλες με όλα τα έξοδα πληρωμένα, χορηγία τουΓραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Η Α Φάση (Level 1) θα πραγματοποιηθεί στο Arktos Technology Education Center, Ακτή Κονδύλη 4 (δίπλα στον σταθμό του Πειραιά).

Η ώρα προσέλευσης είναι 10:15-10:45. Στις 10:45 ξεκινάειη εκδήλωση. Από τις 11:00 και μετά δεν γίνεται δεκτή η προσέλευση εκτός αν συντρέχουν σημαντικοί λόγοι. Η μια θέση θα κληρωθεί για τους εθελοντές και η άλλη για τους συμμετέχοντες!

Η συμμετοχή γίνεται μόνο με την κατάλληλη προεγγραφή.

Μην ξεχάσετε ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης κατά την άφιξη σας ώστε να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων.

Δεν γίνονται δεκτές έκτακτες συμμετοχές, εκτός απροόπτου.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Πηγή: ΚΕΠΝΕΤ
Αίτηση Συμμετοχής

Πηγή: epixeirein.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...