6 Νοε 2012

Πότε θα σου "ξηλώνουν" πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας. Καθυστερεί η πλατφόρμα για τα τέλη

Οριστικό χειρόφρενο σε Ι.Χ που οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι συνεπής με την εφορία, "τραβά" το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή χθες.
Επί τόπου αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας περιμένει όσους οδηγούν το όχημά τους χωρίς να έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ δεν θα επιστρέφονται εφόσον .....ο παραβάτης δεν προσκομίσει την απόδειξη πληρωμής τόσο των τελών όσο και του προστίμου.

Τονίζεται ακόμη ότι για τα τυχόν οφειλόμενα ποσά θα δημιουργείται «φάκελος» τόσο στη Γ.Γ.Π.Π. όσο και στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. Επιπλέον, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγοραπωλησία οχήματος εάν δεν καταβληθούν προηγουμένως τα τέλη κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου λαμβάνει χώρα η μεταβίβαση.

Καταργείται, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το ειδικό σήμα και αντικαθίσταται από την απόδειξη πληρωμής η οποία θα πραγματοποιείται μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων (τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή web banking)

Αν και η διαδικτυακή διαδικασία έναρξης για την λήψη του ειδοποιητηρίου των τελών κυκλοφορίας αναμενόταν από αύριο τετάρτη 7 Νοεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες αναβάλλεται για τις 15 του μήνα.

Πηγή : fpress.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...