26 Ιουν 2011

Από 18 χώρες οι τουριστικοί πράκτορες-μέλη του respond on demand

 
Σε 140 τουριστικά γραφεία από το εξωτερικό και την Ελλάδα έχουν καθημερινά  την ευκαιρία να προβληθούν,  τα ξενοδοχεία – μέλη του Respond On Demand. Οι τουριστικοί πράκτορες που επέλεξαν να γίνουν μέλη του Respond On Demand και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με πολλά ξενοδοχεία σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς ....
της Ελλάδας, προέρχονται από την Ελλάδα και τις παρακάτω χώρες:  Σερβία, Γερμανία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αγγλία, Λίβανο, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, Ιταλία, Τουρκία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρωσία, Γαλλία, Αυστραλία, Αλβανία και Αυστρία.  Βασικός στόχος τους είναι, μέσα από τα εργαλεία έρευνας που τους παρέχει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Respond On Demand, να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες, προκειμένου να παρέχουν στους πελάτες τους ποικιλία και ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών στους τομείς της διαμονής και της οργάνωσης των διακοπών τους.

Η παραπάνω προβολή των ελληνικών ξενοδοχείων παρέχεται δωρεάν και η εγγραφή γίνεται στο www.respondondemand.com . Γίνετε κι εσείς μέλος, δημιουργείστε τη δική σας σελίδα προβολής και δείτε άμεσα αποτελέσματα στις κρατήσεις σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...