30 Ιουν 2011

Τουρισμός για όλους 2011-2012" στις Κυκλάδες.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων προβάλλει περισσότερα από 1000 καταλύματα των Κυκλάδων, επιλέγοντας ως κριτήριο αναζήτησης «Τουρισμός για όλους» θα βρείτε τα αντίστοιχα καταλύματα σε κάθε νησί με μία αναλυτική παρουσίαση που αποτελείται από φωτογραφίες, περιγραφή και ηλεκτρονικό χάρτη με την ακριβή τοποθεσία του καταλύματος.
Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι ....
οι μόνιμοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του Δημόσιου Τομέα, εν ενεργεία ασφαλισμένοι των Ταμείων που ασφαλίζουν ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες (π.χ. Τ.Ε.Β.Ε., Τ.Σ.Α. κ.α.). Συνταξιούχοι ταμείων, τα οποία ασφαλίζουν ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες (π.χ. Τ.Ε.Β.Ε., Τ.Σ.Α.) κλπ.
Για τη χορήγηση Δ.Κ.Τ. 2011 ισχύουν τα κατωτέρω όρια εισοδήματος χωρίς εξαιρέσεις για όλες τις κατηγορίες δικαιούχων (π.χ. Α με Α με αναπηρία 67% και άνω κ.α.):
•    Μεμονωμένοι δικαιούχοι  με ατομικό/ οικογενειακό εισόδημα   :17.000 €
•    Δικαιούχοι (Δύο άτομα) με οικογενειακό εισόδημα                     :25.000 €
•    Δικαιούχοι (Τρία άτομα) με οικογενειακό εισόδημα                    :33.000 €
•    Δικαιούχοι (Τέσσερα άτομα, με οικογενειακό εισόδημα              :41.000 € ΟΧΙ πολύτεκνοι)
•    Δικαιούχοι (Πολύτεκνοι) με οικογενειακό εισόδημα                    :50.000 €
Ως δηλωθέν εισόδημα λογίζεται κάθε εισόδημα (ατομικό στην περίπτωση των μεμονωμένων δικαιούχων ή το οικογενειακό για τις λοιπές περιπτώσεις, από οποιαδήποτε αιτία ή πηγή ανεξαρτήτως εάν φορολογείται.
Προστατευόμενα μέλη (παιδιά) κάτω των πέντε (5) δεν λογίζονται δικαιούχοι, δεν καταχωρούνται στην αίτηση και δεν εκδίδονται Δ.Κ.Τ.
Συντάχθηκε από τον Χρήστος Δάβαρη  
ΠΗΓΗ  kykladesnews.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...