19 Ιουν 2011

Συνέδριο στην Αθήνα για τις επενδύσεις στον τουρισμό

Στρατηγικό συνέδριο για τις επενδύσεις στον τουρισμό, διοργανώνουν οι Financial Times στην Αθήνα με τίτλο «Tourism Investment Conference: Focus on Greece». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στo Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής με τη στρατηγική συνεργασία του ΣΕΤΕ.
 Το Συνέδριο εστιάζει στις ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου...
σε ένα ευρύ φάσμα υποδομών και υπηρεσιών που περιλαμβάνει τουριστικές υποδομές, real estate, μεταφορές, νέες τεχνολογίες, καθώς και στον εξέχοντα ρόλο της τουριστικής βιομηχανίας στην ανάπτυξη της χώρας.
 Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου θα είναι οι: υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, πρόεδρος ΕΟΤ Ν. Κανελλόπουλος, πρόεδρος ΣΕΤΕ Α. Ανδρεάδης, αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ και πρόεδρος ΠΟΞ Γ. Ρέτσος, η βουλευτής Ν.Δ. Ο. Κεφαλογιάννη, ο γενικός διευθυντής ΣΕΤΕ Γ. Δρακόπουλος και ο εκτελεστικός πρόεδρος του Invest in Greece A. Συγγρός.
 Κύρια σημεία ενδιαφέροντος του Συνεδρίου είναι:
 Η δυναμική του τομέα του Τουρισμού ως κινητήριας δύναμης ανάπτυξης της οικονομίας και εξόδου της χώρας από την κρίση.
 Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, το νέο Επενδυτικό Πλαίσιο, το γενικότερο ρυθμιστικό περιβάλλον για την υγιή και ποιοτική ανάπτυξη της τουριστικής υποδομής και των υπηρεσιών.
 Η διαμόρφωση ελκυστικών προτάσεων και κλίματος προς τους δυνητικούς επενδυτές με γνώμονα την μεγιστοποίηση της ωφέλειας για τον τουριστικό κλάδο και την οικονομία.
 Η δημιουργία ευνοϊκού περιβάλλοντος για την άνθιση της ελληνικής τουριστικής επιχειρηματικότητας.
 Η παρουσίαση και ανάλυση καλών πρακτικών από χώρες του εξωτερικού.

 Για περισσότερες πληροφορίες: www.tourisminvestment.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...