5 Δεκ 2011

Πώς να φορέσετε το μαντήλι στην τσέπη (Video)

Σίγουρα η ποσέτ (pochette, γαλλιστί) προσφέρει ξεχωριστό στυλ αν το τολμήσετε, αλλά να ξέρετε πως και εδώ υπάρχουν κανόνες: μπορείτε να προτιμήσετε ένα λευκό μαντήλι που πηγαίνει με τα πάντα, ιδιαίτερα αν το επιχειρείτε για πρώτη φορά, αλλά αν κάτι τέτοιο δεν σας ικανοποιεί, τα πράγματα δυσκολεύουν. Το μαντήλι δεν πρέπει να το...
σετάρουμε με κάποιο άλλο στοιχείο που φοράμε, αλλά θα πρέπει να δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Αυτό είναι μια πραγματική πρόκληση, ιδιαίτερα αν τα ρούχα που έχετε διαλέξει ήδη έχουν κοντράστ μεταξύ τους. Το να μπορείς να φέρεις ένα τέταρτο χρώμα μέσα σε μια σύνθεση είναι αυτό που χαρακτηρίζει έναν πραγματικό δανδή.

Ποσέτ και γραβάτα, το μεγάλο δίλημμα
Φυσικά και μπορείτε να φορέσετε ποσέτ με τη γραβάτα σας. Προσοχή όμως: ποτέ μα ποτέ δεν θα πρέπει αυτά τα δύο να είναι στο ίδιο χρώμα ή να έχουν το ίδιο μοτίβο. Και μολονότι είναι η πρώτη σκέψη κάθε άνδρα που προσπαθεί να τα συνδυάσει, πρόκειται για σοβαρό στυλιστικό faux pas. Η ποσέτ πρέπει είτε να συμπληρώνει τη γραβάτα -να έχουν έστω ένα κοινό χρώμα- είτε να κάνει αντίθεση με αυτή. Ακόμη, η ποσέτ μπορεί να είναι ασορτί με το πουκάμισο ή τις… κάλτσες.
Δείτε Video
Ria Petridou
Πηγή : fashionlove 

Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...