31 Αυγ 2011

iZon: Δείτε τα Πάντα από Μακρία στο iPhone σας (βίντεο)

Ορίστε μία μικρή ασύρματη κάμερα, η iZon Remote Room Monitor, από την εταιρεία Stem Innovation που μπορεί να προβάλει βίντεο και ήχο στην iOS συσκευή σας. Θα σας φανεί χρήσιμη αν ...
προσπαθείτε να καταλάβετε ποιο από τα δύο σας σκυλιά αφήνει μικρές λιμνούλες στην κουζίνα. Ή φυσικά, γι'αυτούς με μικρά παιδιά, ένας άριστος τρόπος να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Η iZΟΝ συνδέεται εύκολα στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας και στην συνέχεια ελέγχεται με την δωρεάν εφαρμογή για iPad, iPhone, iPod Touch. Η κάμερα στηρίζεται σε μία μαγνητική βάση που περιστρέφεται, και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμα και στο ταβάνι. Η iZON προσφέρει γωνία θέασης 360 μοιρών, και μπορεί να στείλει το βίντεο και τον ήχο στην συσκευή σας ακόμη και πάνω από δίκτυα 3G (σε διαστήματα των 5 λεπτών).
Μπορεί να ανιχνεύει κίνηση και να σας στέλνει ειδοποιήσεις, όπως και να ανιχνεύει ήχο πάνω από κάποιο όριο. Έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει τα βίντεο στο προσωπικό σας λογαριασμό YouTube (όπου μόνο εσείς θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να μοιράσετε αν θέλετε). Η κάμερα iZON είναι διαθέσιμη από το www.steminnovation.com, και σύντομα από τα Apple store στην τιμή των $129.95.
Πηγή: Slashgear
Μέμνων Εμμανουήλ dailytech 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...