29 Αυγ 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ στη Μύκονο : Οι καλύτερές του διακοπές!!!


Στo τελευταίο μέρος των σόλο διακοπών του ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ προτίμησε τη Μύκονο. Με χαλαρή διάθεση και μεγάλη πάρεα, εθεάθη στην Ψαρρού και στα Ματογιάννια λίγο πριν την ....
επιστροφή του στην Αθήνα.
Βόλτα στα σοκάκια με την Τζένη Μπαλατσινού.
O Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στην κοσμική παραλία δύο χρόνια μετά. Με λιγότερα κιλά -τους προηγούμενους μήνες είχε χάσει περισσότερα- και με καλή διάθεση απέναντι στους φωτογράφους, άνετος και χαλαρός μαζί με τον επιχερηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την Αννίτα Ναθαναήλ, όταν τον πλησίασε γνωστός παπαράτσι σήκωσε και ο ίδιος το κινητό του και άρχισε να τον φωτογραφίζει.
Ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έκανε ηλιοθεραπεία με διαλείμματα βουτιών αλλά και... σούσι, το οποίο γεύθηκε στην ξαπλώστρα του. Κάποια στιγμή το ενδιαφέρον των παρακείμενων λουόμενων κέντρισε η ολιγόλεπτη συνομιλία του με εντυπωσιακή ξανθιά κυρία. Οπως μάθαμε, ονομάζεται Δομινίκη και εργάζεται σε κέντρο υγείας της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από κάποιους μήνες στη συμπρωτεύουσα, ενώ έτυχε να συναντηθούν και στη Χαλκιδική όπου ο Γιάννης Λάτσιος έκανε διακοπές μαζί με τους κολλητούς του, Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο διευθυντής του ΑΝΤ1 επισκέφθηκε την παραλία της Ψαρρούς και την επόμενη μέρα. Αυτήν τη φορά μαζί με τους κουμπάρους του Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού αλλά και τον αντιπρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού. Κάποια στιγμή στην παρέα βρέθηκε και το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared Ντιν και Νταν, οι οποίοι συνομίλησαν για αρκετή ώρα με την Τζένη Μπαλατσινού.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο, ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκε αρκετές φορές και με τη Ρούλα Κορομηλά. "Είναι πια πολύ καλοί φίλοι. Στην ουσία πρόκειται για την πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί σε διακοπές. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κλαμπ Guzel. Στην παρέα τους ήταν και η παρουσιάστρια Ελενα Παπαβασίλειου", αποκαλύπτει στο Radar! κοινός φίλος του διευθυντή του ΑΝΤ1 και της παρουσιάστριας.
 Την προσοχή όλων έκλεψε η συνομιλία του με εντυπωσιακή κυρία.
Ρούλα και Λάτσιος ήρθαν κοντά από τις αρχές του καλοκαιριού με αφορμή μια... παρεξήγηση. "Να κοιτάει τις παρουσιάστριες του καναλιού του", ήταν η απάντηση της οικοδέσποινας του "Greek Idol" στην άποψη που διατύπωσε το στέλεχος του ΑΝΤ1 πως η απόφαση της Ρούλας να κάνει "Greek Idol" μετά "Big Brother" και στη συνέχεια πάλι "Greek Idol" προκάλεσε σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό. Στη συνέχεια οι δυο τους τηλεφωνήθηκαν και ύστερα από μερικά βράδια διασκέδαζαν μαζί πρώτο καναπέ-πίστα στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στην παραλιακή.
Παιχνίδια με το κινητό με τον Τζίμη Σταθοκωστό-πουλο.
Αν και σπαστές "έφευγε τρίημερα ή το πολύ τετραήμερα", οι φετινές διακοπές του Γιάννη Λάτσιου ήταν σύμφωνα με φίλους του οι καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Ξεκουράστηκε αρκετά και μάλιστα χωρίς το άγχος των προηγούμενων ετών, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν έχει ήδη κλείσει. Αν και κυκλοφόρησαν αρκετές φωτογραφίες από τις ολιγοήμερες αποδράσεις του, το κομμάτι των διακοπών που πέρασε μαζί με τα παιδιά του φρόντισε να το προστατέψει από τη δημοσιότητα.
 Βουτιά στα...κοσμικά νερά της Ψαρρούς.
Εχοντας πλέον επιστρέψει στην Αθήνα, προετοιμάζεται για την εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής περιόδου.
Σενάρια
Τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Λάτσιος θα αποφασίσει μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του ΑΝΤ1 τη νέα δομή της πρωινής ζώνης. Επικρατέστερο σενάριο είναι η ενοποίηση της ζώνης (08.00 - 13.00) σε ένα infotainment μαγκαζίνο με τον Γιώργο Παπαδάκη έχοντας και -πιθανότητα- δίπλα του τη Νάντια Μπουλέ.
ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ
Πηγη : ethnos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...