12 Δεκ 2011

Τα 10 πιο high-tech Xριστουγεννιάτικα δέντρα!

Τα Χριστούγεννα είναι πλέον κοντά και οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει ήδη να παραδινόμαστε στο πνεύμα των εορτών. Αν είστε λάτρης της τεχνολογίας και ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τα 10 πιο high-tech δέντρα για τις φετινές γιορτές:..
1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο από σκληρούς δίσκους
Σε περίπτωση που για κάποιο περίεργο λόγο έχετε ένα μεγάλο αριθμό -κατά προτίμηση χαλασμένων- σκληρών δίσκων, ήρθε η ώρα να τους αξιοποιήσετε. Αφαιρέστε τους μαγνητικούς δίσκους που βρίσκονται στο εσωτερικό τους και δημιουργήστε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
2. Χριστουγεννιάτικο δέντρο LED
Ένα εξίσου εντυπωσιακό και ταυτόχρονα οικονομικό δέντρο φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο από φωτάκια LED.
3. Περιστρεφόμενο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Αν θέλετε κάτι μεταξύ Χριστουγεννιάτικου δέντρου και carousel, σίγουρα θα λατρέψετε το παρακάτω περιστρεφόμενο LED δέντρο.
4. Χριστουγεννιάτικο δέντρο- Projector
Μπορεί να μην έχει φυσική υπόσταση, αλλά ακόμα και ένα προτζέκτορας κάνει τη δουλειά και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα!
5. Χριστουγεννιάτικο δέντρο Pacman
Το αγαπημένο μας, που δεν είναι άλλο από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο Pacman. Μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο εύκολο να το κάνετε μόνοι σας  (μάλλον ακατόρθωτο), αλλά σίγουρα είναι ένα χάρμα οφθαλμών τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους…
6. Χριστουγεννιάτικο δέντρο εκκεντρικό
Στην έκτη θέση βλέπουμε το εκκεντρικό δέντρο, που θα μπορούσε να είναι ,της Lady Gaga,το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο . Όλα αυτά στις αρχές της καριέρας της. Πριν σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ της και παντρευτεί τη νύχτα (“Marry The Night”).
7. Χριστουγεννιάτικο δέντρο του φοιτητή πληροφορικής

Το δέντρο του φοιτητή πληροφορικής. Όπως βλέπετε και στην εικόνα, ο συγκεκριμένος αγαπάει το χριστουγεννιάτικο του δέντρο, και το έχει ακριβώς δίπλα απ’ το pc του (λειτουργεί με θύρα usb). Έτσι για να είναι πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
8. Χριστουγεννιάτικο δέντρο κύκλωμα

Το δέντρο κύκλωμα, το μονό που χρειάζεστε για να το φωταγωγήσετε είναι μια μπαταριά 9V. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΡΑΧΗΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Το δέντρο πρέπει να αποσυνδέετε από το ρεύμα κατά τη διάρκεια της νύχτας)
 9. Χριστουγεννιάτικο δέντρο laser

Στην ένατη θέση βλέπουμε το  δέντρο laser που ταιριάζει γάντι στο Las Vegas, αλλά βρίσκετε στην Ιαπωνία.
 10. Χριστουγεννιάτικο δέντρο promotion

Στη κορυφή της λίστας βρίσκετε το δέντρο promotion, της κατασκευάστριας εταιρείας Sharp. Το συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο είχε χρησιμοποιηθεί για το στολισμό του  Grand Central Station της Νέας Υόρκης. Επίσης για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν 43 τηλεοράσεις, που ξεκινούσαν από 19 ίντσες, μέχρι τις 52.
Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...