28 Μαρ 2015

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!(Videos)

Σα να μπαίνει η Άνοιξη μας τραγούδαγε το 1991 η Σοφία Βόσσου στο διαγωνισμό της τότε Eurovision φέτος είναι ή σα να μπαινοβγαίνει η Άνοιξη ή σα να ξαναμπαίνει ο χειμώνας. Σε χειμωνιάτικο κλοιό όλη η χώρα και πάλι λίγες μέρες πριν να μας μπει ο Απρίλης. Εμείς όμως......
δεν θα σας αφήναμε στην μελαγχολία του καιρού!!

Όπως κάθε εβδομάδα το TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker είναι εδώ να σας παρουσιάσει τα καλύτερα TOP – 10 όπως εσείς τα ζητήσατε και φυσικά να σας κρατήσει την καλύτερη μουσική παρέα.

Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα βρίσκεται στο νούμερο ένα και δεν μας εκπλήσσει. Είναι ο Dim Loud με την Georgia και μας λένε fire on ice. Μία Ελληνική παραγωγή που πραγματικά όσες φορές πλέον και να το λέμε δεν αποτελεί κάτι καινούριο.

Οι Ελληνικές ξενόγλωσσες παραγωγές δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τις ξένες. Τρανό παράδειγμα αποτελούν όλοι οι Έλληνες παραγωγοί που βρίσκονται στο εξωτερικό και δείχνουν πως η μουσική δεν έχει σύνορα στην ποιότητά της.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Dim Loud feat. Georgia – Fire on ice 
2. Costi feat. Buppy Brown – Bouncing
3. O.T Genasis – Coco
4. Vanilla Ace feat. Mark B – Beautiful in us
5. Angelika Dusk feat. Playmen – Beautiful love
6. Housetwins feat. Helena Paparizou – Love till it’s over 
7. Redfoo - Juicy Wiggle
8. Tom Boxer – Ugly Jagger 
9. Press Play – Bollybounce 
10. Markus Schulz – Golden Gate (San Francisco)

Με νέο entry τον Makrus Schulz και το Golden Gate είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο Ελληνικό TOP – 10 μας. Εκεί ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι νούμερο ένα? Ένα συγκρότημα το οποίο μας έχει συνηθίσει σε αυτές τις θέσεις. Vegas και… σόλο δε θα μείνω!!!

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Vegas – Solo 
2. Μέλισσες – Οι γαμπροί της ευτυχίας
3. OGE feat. Midenistis, DJ Kas & Snik – Το ποτό
4. Boys & Noise – Η επόμενη μέρα
5. Έλενα Παπαρίζου – Όταν άγγελοι κλαίνε
6. Στέφανος Δημοσθένους – Θάλασσες φιλιά
7. Otherview – Όλα αυτά που νιώθω
8. Bo feat. Λάμπης Λιβιεράτος – Γύρισε ξανά
9. Maraveyas Illegal – Amore mio
10. Stan – Με στεναχωρεί
Νέο entry δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το με στεναχωρεί του Stan. Εμείς όμως δε θέλαμε να σας στεναχωρήσουμε και η απαίτησή σας διαταγή για το non – stop DJ set μας.

Το ταξίδι μας αρκετά μακρινό. Πηγαίνουμε στη νότιο Αφρική να συναντήσουμε τον Nkosinathi Maphumulo. Γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1976 είναι και αυτός ένα από τα ονόματα που έχουν κάνει θραύση στη χώρα μας. Η Jazz είναι η μουσική που τον είχε κερδίσει από πολύ νωρίς.

Δουλεύοντας ως backup τραγουδιστής του Madala Kunene ένωσε τις δυνάμεις του με τους συμμαθητές του Mnqobi Mdabe (Shota) και Thandukwazi Sikhosana (Demor).

Αργότερα οι τρεις τους έφτιαξαν ένα afro – pop τρίο που το ονόμασαν Shana. To 2003 επιλέχθηκε από την Red Bull Music Academy, και έκανε την μεγάλη του είσοδο μουσική σκηνή της νοτίου Αφρικής. Πολλοί από εσάς καταλάβατε για ποιον μιλάμε φυσικά.

Με μεγάλη μας τιμή καλωσορίζουμε τον Black Coffee στο non – stop DJ set μας και σας παρουσιάζουμε το τελευταίο του set από τις 5 Μαρτίου στο Boiler Room στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα παρά να δυναμώσετε τα ηχεία σας και να ακολουθήσετε το παρακάτω link.


Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας αυτή την εβδομάδα. Μια δυνατή μουσική εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Μη ξεχνάμε πως έχουμε Ultra Music Festival στο Miami, Florida, αυτό το Σαββατοκύριακο όπου αν θέλετε το πιστεύετε είναι κατά 99% fully booked μέχρι και την τελευταία του ημέρα.

Για αυτό όμως θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Apiko.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά πιο ψηλά, των Vegas – It feels like… Παιδιά της νύχτας όπως και το νεοαφιχθέν "'Ολα αλλάζουν" της Δέσποινας Βανδή.

Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο Σαββατοκύριακου και φυσικά να προσέχετε τους αρχιψεύταρους την πρώτη του μηνός.

Τέλος ξημερώματα Κυριακής γυρνάμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά. Και αντί για 3 τα βάζουμε 4. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα με νέα ώρα… Keep on groovin’!!! CU!!!
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...