25 Μαρ 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του Καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση για την Μύκονο

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Μύκονο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του Καιρού – Ποιες περιοχές θα πλήξουν οι καταιγίδες
Από τα δυτικά έρχεται το κύμα κακοκαιρία. Βροχές και ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν τη χώρα από τα δυτικά και τα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν. Ο καιρός φαίνεται... δεν γιορτάζει σήμερα,..... το αντίθετο μάλιστα
Αναλυτικά η πρόγνωση για την Μύκονο 
 
Σημερα Τεταρτη 25/3
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Μύκονο σήμερα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 26/3
ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ βροχές και καταιγίδες που θα είναι τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το απόγευμα είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.

Για αύριο Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα κυρίως από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Την Παρασκευή ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος αλλά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανόν να συνεχιστούν και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...