26 Μαρ 2015

Το ρυμουλκό από τη Μύκονο αναμένεται να φτάσει στην Κάσο περίπου στις 22:00 το βράδυ

Το ρυμουλκό από τη Μύκονο αναμένεται να φτάσει περίπου στις 22:00 το βράδυ 
Η αγανάκτηση των επιβατών και η αγωνία των συγγενών τους ολοένα και αυξάνεται. Δεν έφτασε ακόμη η βοήθεια που περιμένουν με το ρυμουλκό. Στο έλεος του καιρού και της ταλαιπωρίας παραμένουν οι επιβάτες του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» το οποίο βρίσκεται στην Κάσο.....
από το βράδυ της Τετάρτης (25/3/2015).

Όπως ανέφερε η δήμαρχος Κάσου, Μαίρη Σορώτου- Τσανάκη, το ρυμουλκό από τη Μύκονο αναμένεται να φτάσει περίπου στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο λόγω των καιρικών συνθηκών, πράγμα που σημαίνει ότι η μεταφορά των επιβατών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (27/3).

Η κ. Τσανάκη τόνισε το μεγάλο πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που αντιμετωπίζει το νησί και ζήτησε παράλληλα την παρέμβαση της πολιτείας προκειμένου οι 227 επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου να εξετασθούν μόλις φθάσουν στην Κάσο.

Σύμφωνα με την ίδια δεν έχει έρθει ακόμη εντολή από την εταιρεία που να αναφέρει ότι θα αναλάβει το κόστος της προσωρινής παραμονής των επιβατών στην Κάσο.

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια για το πλοίο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης (25/3), όταν και προσέκρουσε στον προβλήτα του λιμανιού της Κάσου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...