26 Μαρ 2015

7+1 Τips μακιγιάζ για το γραφείο!!

Το μακιγιάζ του γραφείου, έχει τους κανόνες του!! Το πιο σημαντικό είναι να φαίνεστε περιποιημένη και κομψή, τα πολλά χρώματα και οι διάφορες τεχνικές απλά σας καθυστερούν το πρωί!!.......
Ανάλογα με την ημέρα ή τα ραντεβού που έχετε επιλέξτε και το μακιγιάζ σας!!
Δείτε τι πρέπει να κάνετε:
1. Το πιο προφανές είναι το φυσικό μακιγιάζ, επιλέξτε ουδέτερα χρώματα και απλές τεχνικές που δεν θα σας καθυστερήσουν το πρωί.

2. Το αψεγάδιαστο δέρμα δεν χρειάζεται πολύ προετοιμασία και κάλυψη. Μην παραμελείτε την καθημερινή περιποίηση του προσώπου, τις μάσκες και τα προϊόντα απολέπισης ώστε να έχετε καθαρό και λαμπερό δέρμα.

3. Αν το δέρμα σας είναι καθαρό χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες απλώστε λίγο concealer στα σημεία που θέλετε να φωτίσετε. Αν όμως το δέρμα σας έχει ατέλειες απλώστε τοπικά concealer και μια ενυδατική με χρώμα για ομοιόμορφο τόνο στο πρόσωπο.
4. Απλώστε λίγο ρουζ, σε πολύ απαλή απόχρωση, ίσα-ίσα να τονίσετε τα ζυγωματικά. Οι αποχρώσεις του ροδακινί, κοραλλί και απαλού ροζ είναι ιδανικές.

5. Θέλετε να αναδείξετε τα μάτια σας, όμως τα σκούρα και έντονα χρώματα δεν είναι πάντα ιδανικά για τον χώρο της εργασίας. Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα για όλο το άνω βλέφαρο και αν θέλετε να δώσετε λίγη ένταση κάντε ένα σβησμένο περίγραμμα ή απλώστε λίγη σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού.

6. Μια απλή μάσκαρα σε 1-2 στρώσεις στις βλεφαρίδες είναι αρκετή.

7. Για τα χείλη μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα ότι χρώμα σας αρέσει, ακόμα και αποχρώσεις του κόκκινου ή του καφέ. Μην αμελείτε την περιποίηση των χειλιών, ειδικά όταν φοράτε έντονα ή φωτεινά χρώματα κραγιόν.
Extra tip:
Μόλις καταλήξετε στο βασικό σας μακιγιάζ γραφείου, βάλτε στο νεσεσέρ σας μόνο τα προϊόντα που χρειάζεστε, ώστε να τα βρίσκετε αμέσως κάθε πρωί και να μην καθυστερείτε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...