27 Μαρ 2015

3 Tips για σωστό χρώμα στη βαφή μαλλιών!!

Το να διαλέξει μια γυναίκα το σωστό χρώμα για τα μαλλιά της, δεν είναι εύκολο, αφού πρέπει να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και πρωτίστως το τι ταιριάζει περισσότερο στην ίδια και όχι τι της αρέσει σε κάποια άλλη!!.....

Βέβαια πολλές φορές παρασυρόμαστε και το αποτέλεσμα μπορεί να μας απογοητεύσει, γι’αυτό σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές προκειμένου να μην κάνετε αυτό το λάθος και να επιλέξετε το σωστό χρώμα & χτένισμα που θα σας κολακεύει, θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και προπάντων δεν θα σας μεγαλώνει (ίσως να κάνει μάλιστα και το αντίθετο).
1. Πρώτα απ’ όλα το χρώμα των μαλλιών σας!!
Δεν είναι ανεξάρτητο από τον τόνο χρώματος του δέρματος σας. Θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα. Για παράδειγμα, αν είστε πολύ λευκή μην βάψετε τα μαλλιά σας μαύρα γιατί θα φαίνεστε χλωμή. Προτιμήστε, αν είστε μελαχρινή, να ανοίξετε έναν τόνο το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας και αντίστοιχα αν είστε ξανθιά να το σκουρύνετε έναν τόνο σε σχέση με το φυσικό σας χρώμα.
2. Όσον αφορά τις ανταύγειες!!
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ζεστές ανταύγειες φωτίζουν το πρόσωπο και το κάνουν να δείχνει πιο νεανικό. Επομένως, οι μελαχρινές πρέπει να κάνουν ανταύγειες περισσότερο στο χρώμα τις καραμέλας, ενώ οι ξανθιές περισσότερο στο χρώμα του μελιού. Δεν πρέπει όμως ποτέ να υπερβάλλετε: Όσο πιο φυσικές οι ανταύγειες, τόσο το καλύτερο.
3. Τέλος, για τις φίλες που τα μαλλιά τους είναι γκρίζα!! 
Όταν τα μαλλιά έχουν χάσει το περισσότερο της χρωστικής τους ουσίας, οπότε πρέπει να τους ξαναδώσετε χρώμα για να δείξετε νεότερη, προτιμήστε μία πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σας ή αν σας αρέσουν έτσι αφήσετε τα γκριζαρισμένα, αλλά με το σωστό τρόπο, χρησιμοποιώντας προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...